avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt capace roti - amenda sau inchisoare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt capace roti - amenda sau inchisoare?

acum cateva zile , impreuna cu un prieten am furat 4 capace de la rotile unei masini.am fost urmariti de politie si prinsi cu ele in masina.am fost la sectie,am dat declaratii , apoi lasati sa plecam. prietenul meu a primit o dovada in care se specifica predarea celor 4 capace .mentionez ca eu am fost complice la treaba asta.regret enorm prostia pe care am facut-o si a fost prima si ultima data.nu avem antecedente , am predat bunurile furate,am cooperat.
ce urmeaza? din cate am inteles e posibil sa primim o amenda administrativa dar exista si posibiltatea unei pedepse mai grave? multumesc
Cel mai recent răspuns: sennen , utilizator 18:16, 7 Noiembrie 2012
Eu sunt de partea cealalta a baricadei. Mie mi s-au furat capacele de la masina in weekend. Am fost la politie si am facut o plangere dar mi s-a dat de inteles ca eu raman cu paguba iar persoana respectiva ramane cu capacele. Chiar nu exista nici o modalitate prin care o persoana sa fie trasa la raspundere pentru un FURT indiferent daca valoarea prejudiciului este 1 leu sau 10000 Euro?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat -oglinda auto alexvl006 alexvl006 Am furat o oglinda de la un bmw, am fost la politie si aveau amprentele mele pe carcasa oglinzii respective si o camera de filmat in zona pe care am fost zarit ... (vezi toată discuția)
Furt calificat - oglinzi auto simply_me simply_me Buna ziua. Am fost prins in flagrant de catre politie furand oglinzi auto impreuna cu un amic. Eu eram cel care statea de 6 iar el l-e lua de pe masina. Am ... (vezi toată discuția)
Furt cu valoare redusa in germania Dees Dees Buna ziua , sint speriata. Ieri am fost prinsa intr-un magazin de haine ca am furat in valoare de 24 de euro.. In Germania Mi-e frica tare . Este prima ... (vezi toată discuția)