Problema este ca sa nu fi facut poze sau ceva. Dar ce m-a enervat putin este ca au folosit urmatoarea fraza "Ba, da te crezi smecher nu? Te p**i pe copaci". Deci pot sta linstit, stiind ca doar au incercat sa ma sperie ?
Mi-au cerut buletinul, am zis ca nu-l am, dupa care au notat pe un carnetel numele meu si al parintilor. Cand m-a intrebat unde stau, i-am spus ca nu stiu ca m-am mutat recent. Totusi e cam stupid, pentru ca am urinat pe un copac, sa-mi dea 3milioane ?
Ok, intati sa va povestesc cum sta treaba. Azi am fost intr-un parc care avea si un fel de rezervatie ( doar ca era full de copaci ). Dupa ce am inghitit cateva beri ma gandesc sa ma duc la un copac sa "stropesc natura". Termin, si vad ca vine un fel de garda ceva, imi cere biletu` de la intrarea din parc, si imi da 3milioane amenda pentru ca m-am usurat in parc. Mi-o cerut date personale, am zis ca n-am buletinu`, i-am dat doar numele meu si al parintilor, nimic mai mult. Mi-a mai spus ca in 15zile vine amenda acasa si procesu verbal. Oare o fi incercat sa ma sperie sau chiar vorbeau serios ?. Un prieten mi-a spus ceva de genu` ca daca era sa-mi dea amenda, trebuia sa-mi faca proces verbal pe loc, si sa semnez, dar acum nu stiu ce sa cred. I need some help !!