avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am o problema
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am o problema

Ok, intati sa va povestesc cum sta treaba. Azi am fost intr-un parc care avea si un fel de rezervatie ( doar ca era full de copaci ). Dupa ce am inghitit cateva beri ma gandesc sa ma duc la un copac sa "stropesc natura". Termin, si vad ca vine un fel de garda ceva, imi cere biletu` de la intrarea din parc, si imi da 3milioane amenda pentru ca m-am usurat in parc. Mi-o cerut date personale, am zis ca n-am buletinu`, i-am dat doar numele meu si al parintilor, nimic mai mult. Mi-a mai spus ca in 15zile vine amenda acasa si procesu verbal. Oare o fi incercat sa ma sperie sau chiar vorbeau serios ?. Un prieten mi-a spus ceva de genu` ca daca era sa-mi dea amenda, trebuia sa-mi faca proces verbal pe loc, si sa semnez, dar acum nu stiu ce sa cred. I need some help !!

Si scuze daca am gresit sectiunea de posting.
Cel mai recent răspuns: Capitan Capitan , Consilier juridic 17:51, 18 Septembrie 2008
Procesul verbal de constare a contraventiei se incheie pe loc , stabilinadu se astfel modul in care a fost savarsita respectiva fapta , la final , punandu-va in vedere sa semnati respectivul proces verbal.
Vi s-au luat datele de identificare ?
Daca da , ar putea totusi sa va trimite acel proces verbal acasa.Il puteti contesta in termen de 15 zile de la comunicarea acestuia , la judecatoria in a carei raza teritoriala a fost savarsita contraventia !
Succes .:O
Mi-au cerut buletinul, am zis ca nu-l am, dupa care au notat pe un carnetel numele meu si al parintilor. Cand m-a intrebat unde stau, i-am spus ca nu stiu ca m-am mutat recent. Totusi e cam stupid, pentru ca am urinat pe un copac, sa-mi dea 3milioane ?
Stati linistit , nu veti fi obligat sa platiti nici o amenda administrativa .:stunned::)
Problema este ca sa nu fi facut poze sau ceva. Dar ce m-a enervat putin este ca au folosit urmatoarea fraza "Ba, da te crezi smecher nu? Te p**i pe copaci". Deci pot sta linstit, stiind ca doar au incercat sa ma sperie ?
nu,nu veti si obligata ,probabil erau niste amenintari nefondate ale acestora, pt a va intimida .
Oricum , suma mentionata de ei nu s-ar justificat in cazul dvs .

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal de contraventie Elena120 Elena120 Buna ziua! In urma cu 2 saptamani in timp ce circulam cu mijloacele de transport in comun in urma controlului efectuat de controlori au decis ca biletul de ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru tulburarea linistii cristinahi cristinahi Buna ! Lucrez ca si barman la o cafenea. Vinerea programul de fuctionare al unitatii este pana la ora 3. La ora 00 50 a venit politia, in urma unei sesizari ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda politia comunitara adrian_alecu2003 adrian_alecu2003 buna ziua! intr-o dimineata am intrat cu masina in parcul din oras. la intrare in parc nu exista niciun indicator de interzicere a accesului in parc si nici ... (vezi toată discuția)