avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Activitate Clinciu Roxana

Activitate Clinciu Roxana

Mulțumesc! M-am uitat acum din nou si in contract scrie,, pe perioada rezervarii postului".
Asta inseamna ca daca dupa 4 ani se va prelungi mandatul politic al celui care are postul rezervat, cu inca 4 ani, eu ma pot întoarce la munca din CCC? nu v-a ramane persoana care ma inlocuieste provizoriu(pe perioada CCC)?

Cornel Vasile a scris:

C.i.m. va inceta de drept la data expirarii duratei pentru care a fost incheiat.

Durata CCC nu prelungeste durata c.i.m.

Pai asta e clar ca trebuie sa vina cineva care să faca treaba mea.
Dar pe durata CCC, C. I. M se suspenda si abia apoi (cand ma intorc eu) curge timpul până la expirare?

Cornel Vasile a scris:

Daca c.i.m. va expira pe durata CCC, atunci postul nu devine vacant , intrucat pe durata suspendarii c.i.m., angajatorul poate angaja o alta persoana.

Da, pai aici e problema pt ca daca eu intru in CCC in 2023,contractul expira intre timp si nu stiu ce se va intampla cu mine.
Cred ca se va organiza concurs si cine vine va fi angajat pe perioada rămasă vacantă pt acest post.
Deci persoana care ma va suplini pe mine trebuie sa plece daca ma intorc eu, in mod obligatoriu?
Nu se va tine cont de expirarea contractului de drept?
Bună ziua! Sunt angajată pe data de 25.01.2021, secretar la o Școala Gimanzială cu contract pe perioadă determinată de 4 ani.
În situația în care intru in CCC in aceasta perioadă, CIM expiră, dar angajatorul este obligat să mă mai primească 6 luni sau încă 4 ani daca postul mai rămane vacant? Mă mai pot intoarce la lucru? ce mă sfătuiți să fac?