avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Activitate LoredanaM.

Activitate LoredanaM.

Multumesc pt răspuns.
Dezvoltatorul se implica mai mult decât președinta asociației. Nu exista nicio cale de a discuta cu ei și a ajunge la un consens. Practic noi toți proprietarii suntem obligați sa acceptam tot ce spun ei fără drept de replica . Deși încercăm sa le dam variante pt rezolvarea acestor probleme nu accepta nimic,decât ne baga pe gat la propriu faptul ca fondul de rulment este obligatoriu și ca va creste de la luna la luna atat cât va fi nevoie pt a plăti facturile asociației.
Din acest motiv am scris aici ,poate cineva va poate ajuta cu informații mai mult decât știm noi.
Le am propus sa ii acționeze în judecata pe cei restanțieri, am acceptat fond de rulment de 50 lei / apartament, am cerut facturile asociației sa putem vedea și noi cum stau lucrurile. Nimic nu funcționează!
Bună ziua .
Am și eu o nelămurire și as dori răspunsuri din partea celor care cunosc mai bine situația.
Locuim într un bloc unde sunt mulți restanțieri la plata întreținerii. Am acceptat de luna trecuta un fond de rulment de 50lei/apartament.
Acum am fost anunțați ca fondul de rulment va fi 180 lei/apartament pt ca tot nu au fost plătite datoriile către furnizorii de electricitate și gaz. Știm cu toții ca acest fond este obligatoriu și ca va fi restituit în momentul în care vinzi imobilul însă mi se pare ca se exagerează cu aceste sume.
Am cerut sa ne fie și noua detaliate toate facturile comune restante pt a știi ce plătim însă se refuza acest lucru.
În ceea ce ii privește pe restanțieri asociația și dezvoltatorul nu sunt de acord sa ii dea în judecata pt ca nu vor sa plătească ei taxe și tot ce mai trebuie pt a le intenta proces.
Ce putem face în acest caz ?
Mulțumesc!