avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate Alex 777

Activitate Alex 777

Va mulțumesc pentru răspuns . Sănătate că-i mai bună decât toate.
Am expus situația pe larg , înainte de această întrebare. Mulțumesc.
Bună ziua . Președintele unei asociații de proprietari poate fi dat în judecată de o firmă dacă nu există un contract cu aceasta ? Mulțumesc pentru ajutorul dat.
Scuze , este vorba de spațiu comercial prevăzut în proiectul inițial. Prețul l-am negociat cu reprezentantul firmei și este la nivelul anului 2015 ,in funcție de suprafața pe care vor să o folosească pentru reclama. Mulțumesc pentru răspuns . Sănătate.
Sunt președintele unei asociații de proprietari și vă aduc la cunoștință următoarele aspecte; la parterul blocului avem un spatiu care este deținut de o terță persoană, acesta a închiriat unei firme care a făcut amenajări interioare fără acordul asociației invocând faptul că nu este nevoie. După aceea au solicitat acord pentru o reclamă luminoasă , am discutat telefonic despre condițiile din contract inclusiv prețul , mi-au trimis datele firmei , am întocmit contractul cum am negociat cu reprezentantul firmei și l-am trimis pentru a fi semnat. La o săptămână am primit o notificare din partea unui domn avocat care îmi spune că suma este considerabilă și că vor să ne întâlnim , amenințând că mă vor acționa în instanță că îi împiedic să își desfășoare activitatea comercială în condiții optime. Ce pot face in aceasta situație ? Mulțumesc pentru ajutorul acordat.