avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sunt președintele unei asociații de proprietari și ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sunt președintele unei asociații de proprietari și vă aduc ...

Sunt președintele unei asociații de proprietari și vă aduc la cunoștință următoarele aspecte; la parterul blocului avem un spatiu care este deținut de o terță persoană, acesta a închiriat unei firme care a făcut amenajări interioare fără acordul asociației invocând faptul că nu este nevoie. După aceea au solicitat acord pentru o reclamă luminoasă , am discutat telefonic despre condițiile din contract inclusiv prețul , mi-au trimis datele firmei , am întocmit contractul cum am negociat cu reprezentantul firmei și l-am trimis pentru a fi semnat. La o săptămână am primit o notificare din partea unui domn avocat care îmi spune că suma este considerabilă și că vor să ne întâlnim , amenințând că mă vor acționa în instanță că îi împiedic să își desfășoare activitatea comercială în condiții optime. Ce pot face in aceasta situație ? Mulțumesc pentru ajutorul acordat.
Cel mai recent răspuns: Alex 777 , utilizator 12:44, 16 Octombrie 2021
Nu ati precizat concret statutul spatiului de la parterul condominiului
Este vorba despre spatiu de locuit sau comercial-prevazut in proiectul initial al condominiului?
Contravaloare inchiriere parte comuna condominiu se convine de catre partile in contract
Valoarea solicitata drept chirie parte comuna nu este de natura sa il impiedice sa isi desfasoare activitatea in conditii optime-este strategie pentru negociat micsorarea sumei solicitata drept chirie
Si dv ca presedinte de asociatie aveti obligatia sa verificati pretul zonei astfel incat suma sa fie rezonabila
Scuze , este vorba de spațiu comercial prevăzut în proiectul inițial. Prețul l-am negociat cu reprezentantul firmei și este la nivelul anului 2015 ,in funcție de suprafața pe care vor să o folosească pentru reclama. Mulțumesc pentru răspuns . Sănătate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord asociatie de proprietari pentru amenajare cafenea la parterul blocului IrinelF IrinelF Buna ziua, Asociatia de proprietari a fost contactata de o persoana insotita de un avocat in vederea eliberarii unui acord pentru amenajarea unei ... (vezi toată discuția)
Firma luminoasa amplasata ilegal Ciprian001 Ciprian001 Buna ziua, Am cumparat recent un apartament la etajul 1 al unui bloc. La parterul blocului functioneaza o firma care are amplasata o reclama (firma) luminoasa ... (vezi toată discuția)
Chirie uscator bloc costi62 costi62 Asociatia de propietari(presedintele/comitetul) pot modifica unilateral suma negociata cu locatarii pentru plata chiriei unui uscator ? (am un contract de ... (vezi toată discuția)