Multumesc inca odata pentru raspunsuri...comentariilor rautacioase nu are rost sa le raspund.
V-am intrebat toate lucrurile acestea deoarece sotul meu a facut aceasta firma fara stirea mea, crezand ca actele vor iesi inainte de casatorie. Lucrurile au luat o turnura urata in ultima vreme.
ma scuzati cred ca nu m-am exprimat corect...firma este pe numele sotului meu si el este unic asociat si administrator. Inregistrarea in Reg Com s-a facut dupa data casatoriei si exista doar o factura-chitanta pentru: fond lichidare, rezervare denumire firma si verificare disponibilitate firma datand dinaintea casatoriei (pe care totusi scrie numele firmei... ca si cumparator! Cum poate fi cumparator o societate care inca nu exista? Diferenta de data intre chitanta si certificatul de inregistrare sunt de 1 luna si cateva zile ).
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
daca certificatul de inregistrare al societatii este datat dupa casatorie, insa factura pentru rezervare firma este datata anterior casatoriei, luand in considerar ce s-a spus mai sus (firma are unic administrator sotul insa este mod de exercitare al meseriei pentru amandoi) se imparte la divort? (firma, partile sociale-imi este un pic neclar aici)