avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate amary

Activitate amary

Multumesc inca odata pentru raspunsuri...comentariilor rautacioase nu are rost sa le raspund.
V-am intrebat toate lucrurile acestea deoarece sotul meu a facut aceasta firma fara stirea mea, crezand ca actele vor iesi inainte de casatorie. Lucrurile au luat o turnura urata in ultima vreme.
ma scuzati cred ca nu m-am exprimat corect...firma este pe numele sotului meu si el este unic asociat si administrator. Inregistrarea in Reg Com s-a facut dupa data casatoriei si exista doar o factura-chitanta pentru: fond lichidare, rezervare denumire firma si verificare disponibilitate firma datand dinaintea casatoriei (pe care totusi scrie numele firmei... ca si cumparator! Cum poate fi cumparator o societate care inca nu exista? Diferenta de data intre chitanta si certificatul de inregistrare sunt de 1 luna si cateva zile ).
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
tot legat de acest subiect am si eu o intrebare:

daca certificatul de inregistrare al societatii este datat dupa casatorie, insa factura pentru rezervare firma este datata anterior casatoriei, luand in considerar ce s-a spus mai sus (firma are unic administrator sotul insa este mod de exercitare al meseriei pentru amandoi) se imparte la divort? (firma, partile sociale-imi este un pic neclar aici)