Multumesc ptr raspuns. In 2014, am incercat sa-mi echivalez cele doua diplome obtinute la TAFE (Technical and Further Education) si dupa multe discutii in care mi s-a spus ca nu exista o echivalare a acestor cursuri pentru Romania, mi-au dat o Atestatie precum ca sunt Educator si Puericultor. Vreau sa sper ca intre timp, s-au mai adaptat dar CNRED lucreaza (sau au lucrat) foarte incet de aceia doream sa stiu daca exista si alta posibilitate de a-mi echivala studiile avand in vedere ca de 7 ani lucrez ca profesor de engleza la privat. La stat nu vor sa stea de vorba cu mine desi ptr engleza as putea sa le fiu profesor multora care au terminat universitatea limba engleza. Multumesc, Armand
Buna ziua, Am plecat din Romania la varsta de 6 luni si mi-am facut toata scolarizarea in AUSTRALIA - gradinita, scoala primara, secundara, cillege, scoala post liceala (TAFE, 4 ani, specializat in Children Services, educator calificat sa lucrez cu copii de la 0 la 12 ani) si Griffith University - Public Health, 4 ani. Sunt de cativa ani in Romania si lucrez ca educator/prof de engleza la gradinite private. Cum pot obtine titlul de invatator sau pedagog pentru scoala primara (clasele I - IV sau/si V - VII.? Multumesc, Emilarion45@gmail.com