avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Activitate MihaOffice

Activitate MihaOffice

Mulțumesc!

gi-jane2 a scris:

va trebui sa va adresati instantei, contactat un avocat.
daca e firma, va puteti plange si la anpc

Bună ziua, vă mulțumesc pentru răspuns! Am decis să îi fac plângere, însă nu știu încadrarea juridică a speței, nu am cunoștințe juridice.

Voinea Liviu a scris:

Sa vedem ce ati contractat ,si in functie de contract stabilim ce aveti de facut.

Toate lucrările suplimentare au fost achitate suplimentar celor din contract. Eu am solicitat repararea unor lucrări neconforme. Primul ex: în contract este specificată executarea pereților la alb (amorsa, curățat, doua straturi glet, zugrăvit alb)... însă am primit pereții nefinisați pe toată suprafața, ultimii 3-10 cm de la pardoseală nu i-a finisat, a lăsat goluri pe pereți lângă prize/întrerupătoare. Nu vrea să repare pe motiv că am zis că pun plintă ulterior, adică nu cu el. Alt exemplu: în contract este trecută montarea gresiei... pe alocuri sunt lăsate găuri de la perete până la placă de mai bine de 2-3 cm. Din nou motivul pentru care nu vrea să repare este montarea ulterioară a plintei. Alt exemplu: la solicitarea mea, contracost, a montat o ușă și un geam termopan la balcon. Pt montarea geamului a trebuit să spargă din perete... nu a mai finisat deloc pervazul respectiv... într-o parte e înalt, în cealaltă e mai jos. Nu vrea să repare pe motiv că am zis că montez ulterior glafuri, nu cu el. Exemplele pot continua...

mitabiciclista a scris:

Dacă vreți sa facă lucrări în plus trebuie să plătiți în plus aceste lucrări necontrolate.

Bună ziua, am renovat un apartament vechi cu o firmă de tip SRL. Nu s-au făcut modificări de compartimentare, spart pereți. S-a inlocuit faianta, gresia și parchetul vechi cu altele noi și s-a zugrăvit la alb. Însă, după predarea lucrării am observat multe defecte de finisare, de exemplu: ultimii 4-8 cm ai pereților sunt lasați nefinisați, pe un hol gresia e încheiată la cca 3 cm de la perete (a ramas gol), unele pervaze nu au fost îndreptate în urma scoaterii glafurilor vechi și montării de termopane. Am luat legatura cu reprezentantul firmei care a motivat refuzul reparațiilor pe motiv că: la pereții nefinisați am spus că voi monta plinte, la pervaze am spus că voi monta glafuri, și că pentru toate aceste operații el nu are/avea obligația să le facă. I-am făcut toate plățile conform contractului.
Ce aș putea face acum?