Toate lucrările suplimentare au fost achitate suplimentar celor din contract. Eu am solicitat repararea unor lucrări neconforme. Primul ex: în contract este specificată executarea pereților la alb (amorsa, curățat, doua straturi glet, zugrăvit alb)... însă am primit pereții nefinisați pe toată suprafața, ultimii 3-10 cm de la pardoseală nu i-a finisat, a lăsat goluri pe pereți lângă prize/întrerupătoare. Nu vrea să repare pe motiv că am zis că pun plintă ulterior, adică nu cu el. Alt exemplu: în contract este trecută montarea gresiei... pe alocuri sunt lăsate găuri de la perete până la placă de mai bine de 2-3 cm. Din nou motivul pentru care nu vrea să repare este montarea ulterioară a plintei. Alt exemplu: la solicitarea mea, contracost, a montat o ușă și un geam termopan la balcon. Pt montarea geamului a trebuit să spargă din perete... nu a mai finisat deloc pervazul respectiv... într-o parte e înalt, în cealaltă e mai jos. Nu vrea să repare pe motiv că am zis că montez ulterior glafuri, nu cu el. Exemplele pot continua...
mitabiciclista a scris:
Dacă vreți sa facă lucrări în plus trebuie să plătiți în plus aceste lucrări necontrolate.