avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate mircea erica

Activitate mircea erica

Mulțumesc!
Am terminat facultatea ,dar nu am gradul principal conform legii care mi-ati trimis-o voi putea fi încadrată cu studii superioare?
Pentru cei cu grad principal dar in aceeași lege 95/2006 la art.53(1) scrie așa “”asistenții medicali absolvenți de studii sanitare postliceale sau superioare de scurta durata intr-o specializare de profil clinic,care au absolvit studii superioare de asistent medical generalist ori moașa , se încadrează in funcția corespunzătoare studiilor superioare absolvite,la gradul profesional imediat superior gradului de debutant cu menținerea gradație avute la data promovării”””
Asta înseamnă ca și cei care nu au gradul principal pot fii încadrați pe studii superioare ?


Cornel Vasile a scris:

De fapt ce va interesează sa aflați?

Daca pot fi încadrată pe studii superioare ,neavând gradul principal.Mulțumesc!
Buna seara ,in 2.11.2021s-a publicat in M.O.legea privind încadrarea asistenților cu gradul principal pe studii superioare ,in aceeași lege se spune ca se pot încadra și asistenții fără principal ?cred ca am citit in OUG nr45/2016 dispozițiile art. 207 din legea nr 95/2006–(1). Sau nu am înțeles eu bine legea?Multumesc!
Buna seara îmi puteți spune cum se calculează vechimea daca faci voluntariat ? După număr de ore sau ca perioada ? Este specificat in lege un nr de ore?