Da, dar aceste mutari tin de latitudinea sefului.Ca sa ma pot muta mi se cere sa aduc un lucrator in locul meu, adica indicator de schimb.Totusi, acest indicator de schimb nu este stipulat nicaieri.De asemenea, rapoartele mele nu primesc aviz favorabil din diverse motive.Cum pot sa trec de semnatura sefului ? Mentionez ca am facut diverse rapoarte la MAI si IGPR, insa mi se tot comunica ca nu este de competeneta lor sa solutioneze cererea de mutare.
Buna ziua! Deranjez cu o intrebare in ceea ce priveste mutarea politistilor.De aproximativ 3 ani incerc sa ma mut in judetul de domiciliu, insa primesc aceleasi raspunsuri:lipsa de deficit si varsta inaintata a sefului de birou(mentionez ca sunt ofiter) si ca singura modalitate sa ma mut e sa existe un schimb de indicatori.M-am documentat si nu exista niciun temei legal in care sa se mentioneze despre acest schimb de indicatori.Consider ca fata de colegii mei, agenti sunt discriminata deoarece in toata aceasta perioda, desi mie mi se motiveaza lipsa de personal, s-au realizat 3 mutari, urman a se realiza in perioada urmatoare inca 2 cu indicatori de schimb din scoala.Mentionez ca am incercat pana la nivel de MAI sa ridic problema, insa fara rezultat.As fi recunoscatoare daca m-ati indruma cu un sfat.Multumesc!