avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Activitate bulgaru mihaela

Activitate bulgaru mihaela

Răspuns la discuția program de vizita al copilului
DOMICILIUL DE FLOTANT ESTE IN ONESTI,IAR CEL UNDE A LOCUIT CUMNATA IN CONSTANTA;AM FI VRUT SA FACEM CEREREA DE ANULARE IN ONESTI, DAR NI S-AZIS CA NU PUTEM .AM CONSULTAT DOI AVOCATI CARE :UNUL DINTRE EI NI-A ZIS CA NU PUTEM FACE NIMIC CA TREBUIE SA ASTEPTAM CAND VREA EL SA VINA (ADICA SA STAM IN FIECARE SAMBATA SI DUMINICA ACASA ),SI CA TREBUIE SA DESCHIDEM ACTIUNEA IN CONSTANTA (CONFORM CODULUI FAMILIEI NU STIU CE ARTICOL) ,IAR AMANDOI NE-AU ZIS CA NU MAI PUTEM FACE NIMIC ,CA TREBUIA SA FACEM RECURS CAND A VENIT HOTARAREA . ATUNCI AVOCATA NE-A ZIS CA ORICUM EL ARE CASTIG,TOT EA A PUS-O ATUNCI SA DEA O DECLARATIE LA NOTAR CA ESTE DEACORD CU 45 ZILE IN VARA SI PROGRAMUL DE SAMBATA SI DUMINICA.
IAR RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA ESTE EVAZIV SI NU IMI RASPUNDE LA INTREBARILE SOLICITATE ANTERIOR. DACA PUTETI FI MAI EXPLICIT SI CONCRET REFERITOR LA CEREA IN INSTANTA DE ANULARE CUM SI CE TREBUIE SA FAC,TINAND CONT DE FAPTUL CA LOCUIESTE IN ONESTI SI AM DORI AICI PROCESUL
Am cumnata care a divortat si are un copil de 6 ani ;locuieste cu mine in oras :are viza de flotant pe adresa mea ,dar acum locuieste in chirie la alta adresa . fostul sot a obtinut o hotarare de vizita :la domiciliul meu sambata si duminica intre orele 9-14,(sa-l ia si sa-l aduca la orele stabilitite ) o data pe luna fara a fi stabilita o zi sau o perioada ; 45 zile in vacanta de vara si o saptamana in vacanta de iarna tot fara a specifica o perioada sau o data anume ..Pe 17.10.2008 (sambata )a venit cu politia la usa ,dar baiatul se pregatea sa plece la tara .Desi nu a anuntat prin scrisoare sau telegrama ,n-am stiut ce sa fac si l-am intors din drum si i l-am dat . In urma unei intelegeri l-am lasat pana a doua zi la ora 16 ,el l-a adus la ora 17.30 cu patru politisti dupa el ,desi noi nu am facut scandal nici la plecare nici ca a intarziat.
Intrebarea este cum putem proceda de acum in colo: eu l-am rugat sa anunte prin telegrama sambata cand vine ,dar el nu cred ca va face asta ---atunci in cazul cand copilul e plecat la bunici la 150 km (la tara )si el vine la usa neanuntat ce pot face ,ca sa nu faca reclamatie ca nu respect hotararea sau daca e bolnav .? Si in vacanta de iarna ,cumnata si-a luat concediu in perioada sarbatorilor de iarna cum putem proceda daca el vine chiar atunci si-l cere ,iar ei sunt plecati .Nu doresc sa stie adresa cumnatei pentru ca e o persoana recalcitranta ,si iar face necazuri
,scandaluri . Aceasta hotarare ambigua a obtinut-o desi avea avocata (cumnata),dar se para ca fiind din Constanta el a reusit sa faca cumva si sa o atraga de partea lui (acolo a fost resedinta lor si procesul -,iar ea sta acum in Onesti).
Noi am vrea sa ne intelegem cu el ,ca si el este tatal copilului,dar dupa vizite copilul este recalcitrant ,ne spune ca suntem .... (cuvinte urate ,la adresa tuturor),da cu picioarele in mama ,ca-l duce la camin sa scape de el ,iar in timpul divortului a incercat s-o interneze la spital si s-o scoata nebuna incercand sa ia copilul iar acum la fel o ameninta. si ca o sa reuseasca pana la urma. Si daca este legal ca politia sa vina mereu la usa ,desi el vine direct cu ei ,nu in urma unui scandal
as dori un sfat in legatura cu dosarul civil de partaj succesoral al mamei mele cu mama ei vitrega. Tatal ei a murit ,ei sunt patru frati( toti ai defunctului )si au cerut partaj succesoral cu actuala sotie a defunctului cu care defunctul nu a avut copii;conform titlului de proprietate al defuntului suprafata este de 2.28 ha din care 2,18 ha in extravilan si 0,10 ha intravilan situat in Corod si care s-au impartit in urmatoarele cote sotia 4/16 si la cei patru frati cate o cota de 3/16.
Conform raportului de expertiza sotie 5450 mp, iar celorlalti 4087 mp.
Cu toate astea dosarul a fost amanat de judecatoare de doua ori si expertul a primit avertisment si amenda ca trebuie sa scada 1200 m,dar fara o explicatie :de ce ? de unde ? In aceasta situatie ce poate sa faca ea ?;a intrebat-o si pe avocata ei ,dar a zis ca nu intelege de ce judecatoarea solicita aceasta .