Ma numesc Sisu Raluca si am aproape 21 ani si am o foarte mare rugaminte la dvs daca ma puteti sfatui in legatura cu o problema...In ce consta aceasta:acum aproximativ 7 luni de zile am avut un conflict cu un fost prieten,in urma caruia am primit amenintari cu moartea,amenintari cu privire la distrugerea locuintei familiei mele,si multe de genul acesta...M-am consultat cu un politist in legatura cu acest caz,iar dansul mi-a raspuns ca nu pot face nimik deoarece nu am probe...Intr-adevar nu am avut decat niste sms-uri foarte,foarte urate si multe telefoane date in miezul noptii spre a ma teroriza...Sincer va spun nu stiu incotro sa o apuc deoarece am "interdictie"sa mai intru in comuna natala si drept urmare nu pot sa imi vizitez bunica care este foarte bolnava.Pe langa aceasta,mai am de recuperat niste imbracaminte in valoare aproximativa de 1200 lei pe care le-am lasat respectivului individ pana la intoarcerea mea din strainatate(unde am stat apoape o luna).Nu stiu daca am explicat bine,dar sper sa intelegeti ca acum sunt in pragul disperarii:((...stau pe la o prietena 1 luna,mai ma duc la vreo matusa....si tot asa...Nu mai pot:((