Ideea este in felul următor, eu in maxim 2 săptămâni nu trecem în luna Februarie 2024 până achit tot ... Sunt 2200 de lei din care am achitat 700 de lei... M am asigurat de mult că nu am bunuri pe numele meu, cu salariul mă descurc eu ... Doar că de executat nu prea ai ce executa...
Zsuzsanna Lukacs a scris:
Buna ziua,
1. Depinde de suma si de vointa creditorului; dacã se constatã cã din când în când mai plãtiti poate nu depun cererea de executare; totul depinde de creditor
2. Procesul în maxim 2 luni (din experienta)
3. Fiecare inregistrare inclusiv restanta se pastreaza 4 ani in BC
4. De la sentinta de executare la executare propriu-zisa nu prea trece mai mult de o luna (cum lucreaza executorul): poprire conturi, identificare bunuri, publicare licitatie imobil etc. de la caz la caz
5. Având în vedere cã procesul executional ține pânã când creditul este recuperat în întregime, poate să dureze și 1 an sau și mai mult (puteti calcula 1/3 din veniturile obtinute din salarii / pensii în afară de venituri sociale sau subventii, se poate poprii; acum cam stiti cât aveti de plată la TBI+ chelt de executare si cam vedeti în cate luni va incadrati.