Asa ca sa clarific,terenul este in Bucuresti in sectorul 2 pe strada tuzla numarul 12 aproximativ vis-a vis de facultatea de costructii.
Din considerente pe care din pacate le pot explica doar pe larg nu pot apela la o consiliere din partea primariei deoarece intre casa pe care o am deja construit la numarul 16 si terenul de la numarul 12 mai exista un teren la numarul 14 de vreo 100 de mp pe care il am in coproprietate cu inca 8 persoane care sunt raspandite in toata lumea.Asa ca nu vreau ca statul sa intervina in vreun fel in problema asta.Actele celor 8 sunt la un singur proprietar care e plecat in africa si nu pot da de el,iar in arhivele statului nu se gasesc.Asa ca nu vreau sa deschid o pista de cercetare in cazul in care nu voi gasi singur raspuns voi apela probabil la un arhitect sau eu stiu cine are domeniul de activitate.Am apelat la Dvs deoarece am crezut ca e ceva in legatura cu legea....sunt nijte parametri bine specificati....vreau sa vad nijte minime legale in legatura cu orice constrctie potential construita.Multumesc pentru timpul acordat!
Va multumesc pt raspunsurile acordate!Insa ceea ce ma intereseaza pe mine este daca pe acest teren intravilan dreptunghiular de 169mp si 7,5 mp deschidere la strada se pot obtine atorizatiile necesare unei constructii.Adica daca statul,prin legea lui,imi acorda dreptul ca in aceste conditii sa construiesc.Daca indeplinesc conditiile pt a obtine autorizatii.Multumesc
Buna ziua!Sunt un cetatean al acestei minunate tari si detin un teren de 169 de mp cu o deschidere la strada de 7,5 mp.Vreau sa beneficiez de acest teren material,vreau sa construiesc orice din care sa pot scoate niste bani.In primul rand ma gandesc la o casa.Se poate construi o casa,cu caracter permanent,legal?
In cazul in care nu pot obtine aprobare,ce pot construi?M-am documentat si n-am gasit mare lucru.O constructie provizorie!Ce implica aceasta constructie din punct de vedere legislativ?Cat are dreptul constructia sa dureze?Cum se construieste(in cazul in care se cunoaste)?Multumesc anticipat