Vă mulțumesc mult! Explicațiile dvs sunt de un real folos..Angajatorul nu a trecut în fiecare an în cartea de munca grupa de munca iar determinările de noxe s au făcut pe secții de la ITM. In plus azi am fost anuntata de la serv resurse umane al angajatorului meu că s a pregătit un alt set de documente doveditoare pe care le va duce personal la CPJ inclusiv cele financiare.Sper sa se termine aici.Daca nu am sa merg pe calea justitiei.Multumesc!
Buna ziua,
Multumesc pentru răspuns..Am dus la CJP contractul de angajare din 1993 unde se specifica printre altele grupa de munca,anexele contractului colectiv de muncă din 1994 unde este specificat ca serv proiectare are grupa a II a ,fisa postului care arată că eu acord asistenta tehnica în secțiile productive . Buletin de noxe pe serv nu exista, determinările s au făcut pe uzina repartizarea pe grupe s a făcut prin contractele colective.Este o anomalie atâta timp cît orice funcționar public care a locuit in Slatina 30 de ani poate beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu 2 ani iar eu care am lucrat acolo în întreprinderea care a produs noxe trebuie să dovedesc că am respirat același aer.Actele mai sus menționate nu au fost primite se insista pe un buletin de noxe de la DSP?????.Nu știu ce să fac și poate nu i vorba numai de reducerea virstei cu grupa dar pierd doi ani de la calculul punctajului la pensie și de ce?Multumesc încă o dată!
Buna ziua,
Mă numesc Popescu Sanda,am depus dosar de pensie pentru limita de virsta,avand aproape 7 ani Gr.II.Sunt născută în 15.03.1961,din 1993 am lucrat la Sc Alro Sa Slatina,Serviciul Proiectare.Din momentul angajării pina in 2001 am avut gr. a II a precum și un spor de toxicitate .Pentru acest motiv am atașat o adev doveditoare conf legislației,dar nustiu din ce motive motivarea a fost:veți depune dovada nominalizării,buletin de determinare noxe etc etc .Cred că ar fi mai bine sa depun o copie a deciziei dar întrebarea este ce pot face?Ce poate fi in neregula mai ales că 9 din foști mei colegi au ieșit deja la pensie în aceleași condiții. Ce trebuie sa fac sa mi retrag dosarul? Cunoașteți un avocat specializat in Slatina?Am trimis decizia de pensionare a unei colege care a a pensionat în febr în aceleași condiții și au început să amenințe că revizuiesc și dosarul colegei nominalizate de mine.Va rog să ajutați cu un sfat,angajatorul nu înțelege care i problema din punctul lui de vedere adev este legală și întocmită conf legilor in vigoare.As vrea și altă părere.
Multumesc