avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Activitate rox_andra2005

Activitate rox_andra2005

da tabloul electric este pe sala blocului , si am fost prin vecini am intrebat daca au auzit ceva si daca stiu ceva , si mi-au zis ca au venit de la electrica si au luat siguranta ..... stiu ca pare cam absurd acest subiect dar sunt un pic indignata caci inainte de a veni acesta somatie am vb cu ei sa platesc esalonat pt ca mi-a venit o recalculare pe 3 luni in valoare de 700ron ceea ce nu este chiar ok avend in vedere ca stau intr-un ap de 2 camere si am un frigider 2 tv un calculator si masina de spalat nu cred ca toate acestea consuma asa mult ...... si plus nu s-a implinit tremenul si nu am platit deci pt ce imi tai curentul .... nu este ok si vroiam sa stiu cat de ok este sa faca ei asta ca sa stiu cum pun problema maine cand ma voi duce sa platesc ..... ce potei sa zica in privinta faptului ca m-am reconectat singura ......

revin cu informatii ..... am fost am platit si dupa ce am platit m-au trimis la un ghiseu de informatii unde mi-au zis ca am deja contractul reziliat si ca sa vina propietarul sa faca alt contract ...... am incercat sa le explic ca pe somatie scria ca acest lucru se va intampla pe data de 07.10 dar nimic m-au expediat foarte repede ........

:offtopic: Va rog sa nu mai postati mesaje consecutive, pentru adaugarea altor lucruri la mesajul precedent, puteti edita mesajul. Vedeti regulamentul forumurilor pentru acest lucru.
Multumesc de intelegere.
Am inteles ca nu am voie sa reconectez singura si ca acest fapt ar face subiectul unui "proces " adik ma pot in judecata pt asta , cat despte sumele datoare sunt 2 facturi neachitate la termen , in somatie scrie ca ........... daca pana la data de 7.10 nu veti achita intreaga suma va vom deconecta de la reteaua electrica ...... dar nu suntem in 07.10 si ei m-au deconectat deja ......... (luandu-mi siguranta) .......

Multumesc !
Buna , am si eu o intrebare legata de somatiile pe care le trimit cei de la electrica , de exemplu am primit o somatie prin care imi solicita achitarea intregii sume pana pe data de 07.10.2008 , in schimb azi mi-au inchis-o ...... au voie sa faca asta atata timp cat somatia lor expira pe data de 07.10??? eu de exemplu mi-am pus o siguranta la loc au ce imi faca din punct de vedere legal ? pt ca si eu la randul meu le pot scoate SOMATIA lor .......

Multumesc !

Buna ziua , sunt intr-o situatie mai delicat si rog pe unul dintre voi sa imi spuna si mie cat de grava este situatia mea .....
Acum ceva timp fratele meu a facut un credit la Cetelem si inca unul BRD , nu le-a achitat si cele 2 contracte au ajus la EOS KSI , m-au sunat de repetate ori , in care solicitau achitarea integrala a acestor credite , dupa cum imi spunea fratele meu ca va plati acelasi lucru le spuneam si eu lor , azi m-au sunat si m-au luat cu amennintari " ca va trebui sa vina de creciun acasa si atunci il von lega , asa sunteti fericita " tin sa precizez ca el in acest moment nu este in tara ; pur si simplu nu imi venea sa cred ce imi aud urechile . Ideea este ca eu am banii sa achit integral creditul de la Cetelem dar ei imi tot bagau pe gat sa platesc jumatate din BRD ca asa se va vedea ca se doreste rezolvarea problemei ...... i-am intrebat de ce se contrazic ca la inceputul acestor telefoane date de ei mi s-a zis clar INTEGRAL SAU NIMIC , si acum brusc pot plati partial ??? am incercat sa le zic ca daca platesc partial la BRD raman cu 2 probleme daca platesc tot ce este de platit la Cetelem scap de o problema ?? eu banii vreau sa achit unul dintre ele dar nu am nici o siguranta ca acest contract ( celetem) se va inchide , am sunat si la cetelem sa discut cu ei acesta problema dat cum nu sunt titulara creditului nu au vrut sa vorbeasca cu mine si mi-au inchis telefonu il nas ......spuneti-mi va rog din punct de vedere legal ce imi pot( ii pot ) face fratelui meu sau mie ...... Multumesc !