avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate ELEMONA

Activitate ELEMONA

Buna ziua! Alocația de stat înapoiată.
In urma cu 3 ani tatal copiilor a plecat la munca in Germania cu contract romanesc. Mi-a facut alocatie de Germania. Dar o incasam pe cea Romaneasca si diferenta pana la 210Euro din Germania. Pe parcurs a schimbat contractul, la facut Nemțesc. Alocatia o incasam la fel. O parte din Romania restul din Germania. Acum in prezent am facut iar dosar cu contract Nemtesc si iau doar din Germania. Mia venit plic de la alocatia de stat din Romania sa restitui banii necuveniti pe acea perioada in care contractul era nemtesc si am incasat alocatia romaneasca necuvenita. Dar eu nu luam toata alocatia din Germania cum o iau acum. Cum ar trebui sa procedez.
Bună ziua.
Mulțumesc pentru răspuns.
Titular de contract acum sunt eu, din ce înțeleg voi rămâne fără curent pana se va rezolva problema,vor fi costuri, posibil sa vizitez poliția.
Din vecini am înțeles să declar acum , altfel voi avea probleme mai mari după o perioadă, se va spune ca eu am umblat la contor.
Am copiii mici și mi-ar fi imposibil să trăiesc fără curent electric chiar și pt o săptămână și mai ales iarna.
Dar nici nu doresc să am o acuzație pe viitor.
Mulțumesc încă odată pentru răspuns.
Bună ziua.
În urma cu 2 luni am cumpărat o casă bătrânească, ieri am observat că la contoar firele care intră în el sunt inodate, (tăiate și legate) , o gaură acoperită cu spumă și mi sa părut ciudat, afara la tablou nu este nici un sigiliu, din câte se înțelege foști proprietari furau curent.
Eu voi suna la cez să declar situația.
Proprietari sunt decedați, eu am cumpărat de la moștenitori.
Voi avea probleme eu sau moștenitori, voi fi amendată, ce risc eu ca proprietar?
O sa se mute contorul la stâlp, trebuie sa plătesc mult?
Dacă puteți sa îmi răspundeți, să știu ce mă așteaptă când vor veni?
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.