avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Activitate Ieeara

Activitate Ieeara

Aveti idee carei institutii ma pot adresa pentru a verifica cum am fost inregistrata de catre firma angajatoare? Multumesc!
Toate condițiile sunt îndeplinite doar ca nu mi-am dat încă examenul de licienta( urmeaza sa îl susțin in Februarie ). Am terminat in 2015 dar abia anul acesta mi-am făcut cerere pentru eliberarea adeverinței de finalizare studii fără examenul de licienta + foaie matricolă, automat nu am cum sa am diploma de susținerea examenului de licienta sau sa apar ca și cum as fi studenta. Sunt scutita in condițiile aceasta?

Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Și celelalte conditii sunt îndeplinite?

Practic nu imi dau seama din acel articol daca sunt scutita de impozit sau nu:

1. Codul COR trecut in CIM este 251202
2. Firma este inregistrata cu un COD CAEN care poate beneficia de scutirea de impozit
3. Am dus copie dupa diploma bacalaureat + atestat profesional + adeverinta de finalizare a ciclului I de studii universitare de licenţă dar fara examenul de licienta sustinut ( adeverinta a fost eliberata acum o luna - desi am finalizat studiile in 2015 ).
4. Foaie matricola pentru finalizarea ciclului I de studii universitare.

Examenul urmeaza sa il sustin in februarie, dar inca nu s-au facut inscrierile.

Sunt scutita in acest caz sau nu? Unde ma pot interesa sa aflu exact? Puteam sa fiu inregistrata cu cod COR 251202(asa apar in CIM) fara licienta data dar cu examenele finalizate pe baza adeverintei?
Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare in 2015 fara a-mi sustine examenul de licienta. Recent mi-am schimbat locul de munca si am prezentat la dosar adeverita pentru finalizarea studiilor fara diploma + foaie matricola . Licienta urmeaza sa o sustin in februarie. Sunt scutita de impozit sau nu? Am fost angajat cu cod COR- 251202.
Multumesc!