Asociatul meu este administrator unic la o alta societate care momentan este in lichidare si el nu mai intentioneaza sa vina in Romania. Voi depune bilantul in continuare si poate dupa expirarea sediului se va ajunge la dizolvarea societatii.
Va multumesc tuturor pentru timpul acordat!
Va multumesc pentru raspuns!
Ce se intampla daca nu mai depun bilantul? Sediul va expira.. Si daca nu mai depun nici un fel de documente? Se va dizolva societatea in cele din urma? Pot avea probleme ca persoana fizica daca nu depun bilantul si declaratiile? Societatea nu are si nu a avut activitate..
Am un SRL impreuna cu un asociat strain ( cu care nu mai tin legatura), firma are momentan activitatea suspendata si de fapt nu am avut activitate deloc. Am inteles ca nu pot sa ies din firma pt ca asociatul meu este deja administrator unic la alta firma, contractul pt sediu expira in 2009 (dar oricum nu ajung la sediul respectiv si nu am acces la corespondenta), ce se intampla daca nu depun bilantul? ce imi recomandati? vreau sa nu mai am nici o legatura cu firma respectiva. in prezent firma nu are datorii si nici un fel de probleme. Va rog sa ma ajutati!
Va multumesc pentru raspuns!
Momentan am un regim derogatoriu aprobat de AF si nu trebuie decat sa depun bilantul trimestrial pe perioada cat am activitatea suspendata. As putea sa depun bilantul in aceasta perioada ( 3 ani) si dupa aceea cand se reia activitatea sa nu mai depun declaratiile sau as putea sa nu mai depun bilantul in aceasta perioada?
Suntem doi asociati (ambii administratori) intr-o firma. Asociatul meu, cetatean strain, mai are o firma la care este unic asociat si care este acum in lichidare. El a plecat din tara si nu am mai pastrat legatura. Firma pe care o avem impreuna nu a avut activitate niciodata. Momentan am suspendat activitatea pentru ca nu imi permiteam sa mai platesc o contabila, sediul este in alt oras si eu nu pot merge lunar sa depun declaratii etc. Am o procura prin care sunt imputernicita sa semnez Hotararea Adunarii Generale Ordinare si Extraordinare a Asociatilor si actul constitutiv modificator al societatii. Activitatea este suspendata din 08.2008. Contractul pentru sediu este valabil pana in 2009. Doresc sa nu mai am legatura cu aceasta firma. La camera de comert mi-au spus ca nu pot sa ies din firma pt ca nu poate asociaul meu sa ramana administrator unic la doua firme. Cu procura aceasta am inteles ca nu pot nici sa-l scot pe el din firma. Nu am posibilitati materiale sa angajez un lichidator. Momentan nu stiu ce sa fac, nu imi permit o contabila, cine imi va face bilantul? etc Acum firma nu are probleme, am toate situatiile la zi si vreau sa scap de ea. Va rog, daca stie cineva ce as putea sa fac, sa ma ajutati! Sunt disperata!