Dar la bar ce se accepta pe jos ? Si de unde apa calda , ca e in mediul rural ?
Si mai aveam o intrebare, la un magazin mixt ai voie sa vinzi alcool si tigari ? Si daca da, care sunt taxele ? intre ce sume se invart ? Sau ce taxe ar mai fi ?
:yes: Ma astept la un raspuns destul de intarziat, ca sunt sarbatorile :P
Mai da ce texte aveti pe voi .... ziceti mai pe romaneste ...:stunned:
Deci daca vreau sa-mi deschid un magazin mixt in mediul rural CE CONDITII trebuie sa indeplinesc ? Apa curenta nu este ... canalizare nu, doar curent electric ... Am vazut la cineva un boiler (pt. apa calda) dar nu au canalizare.
Hai va rog lamuriti-ma ....:">
Deci pana la urma exista consesiune pe durata constructiei ??? Asta la locuinte .... :">Ca am vazut hartii de licitatii cu ansamblu de locuinte si ma intreb unde e avacerea daca il are in concesiune 49 ani ??
Aha ... interesanta idee .
As dori sa imi mai raspunda conoscatorii la un anunt de pe un ziar :
"Teren situat în str.x_x (fost Y)
Obiectiv – construire locuinţă.
Suprafaţă teren concesionat – 569 mp
Preţ de pornire la licitaţie – 0,51 lei/mp/an
Durata concesiunii – durata existenţei construcţiei "
Cum vine asta ? La constructii locuinte poti sa concesionezi terenul pe durata constructiei ? :confused:
Si din cate am mai aflat eu , exista niste zone ... asa zise zona I, II, etc. si pretul e de la "$$" in sus .... care sunt preturile pentru firecare zona ? sau unde ma pot interesa , dar asa scurt ... :foottap:
Pai deasta am si apelat la internet /forum pt a afla lucruri noi. Vreau sa aud de la cei ce cunosc / poate cei care au facut asa ceva. Si da, ai mare dreptate "actul de concesiune se incheie intre partile interesate" . M-ai astept pareri de la cei care au concesionat !
Da, asa stiam si eu ca este de maxim 49 de ani.
Un mic fragment dintr-un ziar " a concesionat de la municipiu teren cu destinaţia spaţii verzi şi parcări, cu o redevenţă de 5,4 lei pe metru pătrat pe an, iar terenul cu destinaţia construit este mai scump şi ajunge la 27,2 lei pe metru pătrat"
Deci daca acel teren este al primariei (cred ca da) ,dupa ce am semnat ca il concesionez (pe o perioada de 20 de ani), ma pot duce sa spun ca vreau sa il cumpar ? asta dupa 1 an sau 2 (timpul necesar pentru a scoate banii necesari) ??
Nu stiti, un teren intr-o zona aproape de periferie ar ajunge mult ? asta in comparatie cu un pret al unei persoane fizice, adica te jupoaie primaria de bani ?
Din cate am citit eu pe net, pentru a concesona un teren de la primarie, se organizeaza o licitatie (se poate si fara ) si se stabileste o suma pentru teren ,(redeventa) care poate fi platita lunar,semestrial,sau anual .
1. Se poate sa concesionez un teren pe 20 de ani (este un exemplu) si dupa 2 ani sa il cumpar ?? Si intre ce sume se incadreaza redeventa ? (intre 5 lei si 27 ?? )
2. Cum se procedeaza la cumpararea unui teren ? Intre ce sume se incadreaza pretul pentru al cumpara ? Vreau sa precizez ca terenul nu este prin centrul orasului si mai este si printre blocuri.
Si pentru ambele intrebari : Iti trebuie un avocat , pt. a negocia ? Primaria iti da autorizatie de constructie pentru orice vrei tu sa construiesti ? Vreau sa precizez ca in spatele terenului este un bloc de apartamente (la vreo 4-5 m) si in fata la vreo 5 m. (si as bloca intr-un fel vederea celor de la etajul 1 pe suprafata mea de 12 m latime)
CINE CUNOASTE, as fi recunoscator daca m-ar ajuta !