avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Activitate MGA George

Activitate MGA George

Georgiana Ciocoveanu a scris:

Buna ziua,
Luati legatura cu firma de dezmembrari, chiar daca procedura a fost facuta online, tot trebuie sa existe ceva inregistrari.

Nu știu care este firma de dezmembrari. Cel care a dat-o mi-a zis ca este undeva prin Bragadiru, chiajna sau Roșu . Am întrat pe net și sunt foarte multe în zonele acestea.
Bună ziua,
Fiul meu a cumpărat o masina in 2019 și a in matriculat-o pe numele tatălui meu (bunicul lui). În 2020 a vândut masina si nu a facut nici un document (contract de vânzare-înstrăinare, chitanță) cu cel care a cumparat-o. Masina a rămas înmatriculată și înregistrată la taxe și impozite pe numele tatălui mei pana în prezent. Fiul meu nu are nici o copie după acte de la acea mașină. Cel care a cumpărat a plecat din țară în Canada și masina a dat-o la o firma de dezmembrari . Si nici el nu are nici o copie după acte și nici cei care au ridicat masina nu i-au eliberat vr-un act de casare. Băiatul care a dat masina nu mai știe cu cine a vorbit pentru ridicarea mașinii deoarece toată procedura a fost făcută online. Cum pot proceda sa scot masina din circulație și de la fiscal.
Multumesc frumos