august 2020 - iulie 2022 perioada eligibila pentru CCC
Perioade care se iau in considerare: oct. 2020 - iunie 2021 , 9 luni ; iulie 2021 - august 2021, 2 luni ; decembrie 2021 - ... .... in acest caz, veti beneficia de indemnizatia pentru CCC
Multumesc pentru raspuns… in 15-18 iulie ar trebui sa nasc… am lucrat din 21.10.2020 pana in 30.06.2021 in tara.. apoi din 3.07.2021 pana in 26.08.2021 in italia iar la noul loc de munca lucrez din 13.12.2021 si intentionez sa raman cat mai mult… dar imi e teama ca o sa fiu data afara cand anunt sarcina
Buna… am o intrebare in legatura cu indemnizatia pentru cresterea copilului… sunt insarcinata in 3 luni….. am lucrat cu carte de munca 8 luni.. 2 luni in strainatate apoi am avut o pauza de 3 luni jumatate… iar acum din decembrie m-am angajat din nou…. Din cate am inteles nu trebuie sa am 12 luni consecutive pentru a beneficia de indemnizatie….. problema este ca eu inca nu am anuntat angajatorul ca sunt insarcinata… intentionez sa o fac in aceasta luna cu adeverinta de la medic….. poate sa ma dea afara ? Specific ca am contract nedeterminat dar cu clauza de 90 de zile proba… daca ma da afara as putea sa iau indemnizatia chiar daca nu o sa mai fiu anagajata ? Din cate am
Inteles as putea sa intru si in somaj si cei de la cnas sa imi
Plateasca postnatal si prenatal.. este adevarat? Multumesc mult celor care o sa imi dea un raspuns… la cine am sunat nimeni nu ma ajuta cu nici o informatie..