avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna… am si eu o intrebare in legatura cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna… am si eu o intrebare in legatura cu indemnizatia pentru ...

Buna… am o intrebare in legatura cu indemnizatia pentru cresterea copilului… sunt insarcinata in 3 luni….. am lucrat cu carte de munca 8 luni.. 2 luni in strainatate apoi am avut o pauza de 3 luni jumatate… iar acum din decembrie m-am angajat din nou…. Din cate am inteles nu trebuie sa am 12 luni consecutive pentru a beneficia de indemnizatie….. problema este ca eu inca nu am anuntat angajatorul ca sunt insarcinata… intentionez sa o fac in aceasta luna cu adeverinta de la medic….. poate sa ma dea afara ? Specific ca am contract nedeterminat dar cu clauza de 90 de zile proba… daca ma da afara as putea sa iau indemnizatia chiar daca nu o sa mai fiu anagajata ? Din cate am
Inteles as putea sa intru si in somaj si cei de la cnas sa imi
Plateasca postnatal si prenatal.. este adevarat? Multumesc mult celor care o sa imi dea un raspuns… la cine am sunat nimeni nu ma ajuta cu nici o informatie..
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2022
Roxanalaura95, utilizator
Cel mai recent răspuns: Roxanalaura95 , utilizator 11:54, 5 Ianuarie 2022
Intr-adevar, nu trebuie sa aveti 12 luni consecutive pentru a beneficia de indemnizatie.

Care este data prezumata a nasterii ? Postati exact perioadele lucrate in ultimii doi ani anteriori datei prezumate a nasterii?
Multumesc pentru raspuns… in 15-18 iulie ar trebui sa nasc… am lucrat din 21.10.2020 pana in 30.06.2021 in tara.. apoi din 3.07.2021 pana in 26.08.2021 in italia iar la noul loc de munca lucrez din 13.12.2021 si intentionez sa raman cat mai mult… dar imi e teama ca o sa fiu data afara cand anunt sarcina
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2022
august 2020 - iulie 2022 perioada eligibila pentru CCC

Perioade care se iau in considerare: oct. 2020 - iunie 2021 , 9 luni ; iulie 2021 - august 2021, 2 luni ; decembrie 2021 - ... .... in acest caz, veti beneficia de indemnizatia pentru CCC
Multumesc mult!

Cornel Vasile a scris:

august 2020 - iulie 2022 perioada eligibila pentru CCC

Perioade care se iau in considerare: oct. 2020 - iunie 2021 , 9 luni ; iulie 2021 - august 2021, 2 luni ; decembrie 2021 - ... .... in acest caz, veti beneficia de indemnizatia pentru CCC

Ultima modificare: Miercuri, 5 Ianuarie 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt insarcinata in 6 luni si ultimele 2 saptamani am avut concediu ... MIoanaA MIoanaA Sunt insarcinata in 6 luni si ultimele 2 saptamani am avut concediu medical cu risc de sarcina. In ultimii 2 ani in Tara sau UE am doar 11 luni lucrate farà ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie creștere copil bună seara, am lucrat la o firma ... Raysa94 Raysa94 Indemnizatie creștere copil Bună seara, Am lucrat la o firma 13 luni,mi-am dat demisia pe 28.07.2020,am avut pauza 2 luni și 15 zile ,la actualul loc de ... (vezi toată discuția)