avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie creștere copil Bună seara, Am lucrat la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie creștere copil Bună seara, Am lucrat la o firma ...

Indemnizatie creștere copil
Bună seara,
Am lucrat la o firma 13 luni,mi-am dat demisia pe 28.07.2020,am avut pauza 2 luni și 15 zile ,la actualul loc de munca am aproape 10 luni și sunt însărcinată în 35 de săptămâni. Pot beneficia de indemnizatie creștere copil ? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 2 August 2021
Trebuie să fi avut venituri în ultimii 2 ani anteriori nașterii copilului (24 luni).
Care este data prezumata a nasterii ?

Precizati exact perioadele lucrate , de la.... pana la.....,la cele doua societati.
Indemnizatie creștere copil
La fostul loc de munca am lucrat :data începerii 3.06.2019 ,data încetării 1.08.2020 ,am avut pauza 2 luni și 13 zile ,la actualul loc de munca am început pe 13.10.2020 și sunt însărcinată în 35 de săptămâni . Data nașterii la bebe ar fii pe 1 septembrie .Pot beneficia de indemnizatie? Mulțumesc anticipat!
octombrie 2019 - septembrie 2021 perioada eligibila pentru CCC

perioade luate in calcul :
- octombrie 2019 - iulie 2020 , 10 luni;
- octombrie 2020 - septembrie 2021 , (12 luni)

In speta, veti benefica de indemnizatia pentru creșterea copilului.
Cele 126 de zile de concediu ,trebuie sa le iau pe toate?
Când se depun actele pentru indemnizatie creștere copil?
Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie ccc jk3443 jk3443 Buna ziua. Doresc sa stiu cum se calculeaza exact indemnizatia pentru concediul de crestere a copilului. Stiu ca este necesar sa fi lucrat 12 luni in ultimele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Th.elle Th.elle Buna ziua! Am nevoie de niste detalii mai concrete in legatura cu indemnziatia pentru cresterea copilului. Am lucrat pana la 1 septembrie 2018 fara pauze din ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si lauzie? Madaaa Madaaa Buna seara, Sunt insarcinata in 4 luni si angajata din data de 19 septembrie 2019. Data probabila a nasterii este 6 aprilie 2020. Prind 7 luni lucrate ... (vezi toată discuția)