avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate ElenaConstantinqwety

Activitate ElenaConstantinqwety

Sa înțeleg ca v a apărea in cazier ?

Buna ziua !
Cazul meu s-a soluționat prin admiterea cererii de confirmare a renunțarii urmării penale . Însă mai am o întrebare . Ce consecințe atrage după sine aceasta RUP? Adică ,de exemplu ,dacă as dori sa susțin un examen pt postul de funcționar public,s-ar putea? Nu știu exact consecințele și la ce sa ma aștept pe viitor .
Mulțumesc anticipat !

Buna ziua ! Azi am avut înfățișarea pt renunțarea la urmărirea penală ,însă instanța a rămas in pronunțare . Ce înseamnă acest lucru ?
Am primit azi un document in care ,printre altele,se menționează ca partea vătămată NU se constituie parte civilă ,având in vedere ca prejudiciul a fost recuperat . Ce înseamnă acest lucru ? Persoana vătămată poate sa își schimbe părerea între timp ? Mulțumesc !
Buna ziua !

Am menționat mai sus ,ca am angajat un avocat . Nelamurirea mea era ,dacă sa ma prezint și eu împreuna cu dansul sau nu . Avocatul spune ca pot sa nu ma prezint . Susține faptul ca prin angajarea și prezenta lui ,dovedesc faptul ca nu sunt pasiva .
In urma discuției de azi cu avocatul ,mi-a spus ca nu este obligatoriu sa ma prezint și eu in data de 29 ,având in vedere ca o face dansul . Însă parca am un dubiu in aceasta privința . Recunosc ,nu este un lucru pe care mi-l doresc ,dar daca-i musai cu plăcere ! Dumneavoastră ce părere aveți ? Mulțumesc anticipat !
Așa am sa fac ! Va mulțumesc !
Buna seara ! Azi am primit o citație in care sunt chemată in instanța in 29 Noiembrie in dosarul cu obiectul confirmare renunțare urmărire penală . Întrebarea mea este următoarea ? Prezenta mea este obligatorie ? Se poate soluționa cazul fără mine ? Mulțumesc anticipat
Domnule avocat ,știți cumva, dacă cazul a fost preluat de poliția Municipiului este posibil sa fie preluat de politia a cărui sat aparțin ?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Mergeti dvs la organul de up, sa va interesati de stadiul cercetarilor.

Am fost in luna mai . Mi-au zis ca încă nu au apucat sa se ocupe de dosar . Dar suntem in luna August și întâmplarea a fost in Ianuarie .