avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate Xorfus

Activitate Xorfus

Va mulțumesc mult că mi-ați răspuns.
Pai sunt acuzat de contrabanda calificata si constituirea unui grup infractional in modalitatea sprijiniri,si ma tot intreb daca am sanse la suspendare neavand cazier si am auzit ca unele persoane s au achitat de grup infractional in forma de sprijin. Si vreau sa stiu daca e posibil acest lucru.
Dar chiar daca este mai dificila dupa parerea dvs se poate obtine?sa ma achit de grup infractional?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca vedeti pedepsele de la art. 274, o sa intelegeti ca este mai dificila suspendarea.

Pot fii achitat de constituirea unui grup infractional in forma de sprijin si sa fiu acuzat doar de contrabanda calificata?
Constituirea unui grup infractional in modalitatea sprijiniri prev de art 367 alin 1 si alin 2 din c.penal
Complicitate la contrabanda calificata PREV DE Art 48 alin 1 din c penal rap la art 270 alin 1 si 3 din legea nr86/2006 (codul vamal) si rap la art 274 din legea mr 86/2006 codul vamal
Ambele cu aplicarea art 38 alin 1 din c penal. Ce inseamna ? La prima abatere suspendare executare? Explicit va rog sa inteleg multumesc anticipat