avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot fi achitat de constituirea unui grup infractional ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot fi achitat de constituirea unui grup infractional in forma ...

Pot fii achitat de constituirea unui grup infractional in forma de sprijin si sa fiu acuzat doar de contrabanda calificata?
Cel mai recent răspuns: Xorfus , utilizator 00:17, 12 Ianuarie 2022
Buna ziua, credeti ca va poate raspunde coneva fara sa cunoasca dosarul si situatia dvs. concreta? Teoretic se poate, practic depinde ce ati savarsit si cum sunt probate faptele.
Pai sunt acuzat de contrabanda calificata si constituirea unui grup infractional in modalitatea sprijiniri,si ma tot intreb daca am sanse la suspendare neavand cazier si am auzit ca unele persoane s au achitat de grup infractional in forma de sprijin. Si vreau sa stiu daca e posibil acest lucru.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Ianuarie 2022
trandafir2, moderator
Achitarea se dispune pentru anumite motive prevazute de lege, daca va incadrati sau nu, nu va poate spune nimeni fara sa studieze dosarul.
Va mulțumesc mult că mi-ați răspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Ianuarie 2022
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complicitate la contrabanda calificata si constituirea unui grup ... Gabriel20222 Gabriel20222 Complicitate la contrabanda calificata si constituirea unui grup infractional organizat sunt sanse la amanarea aplicarii pedepsei prima abatere penala ? Acciza ... (vezi toată discuția)
Constituirea unui grup infractional in modalitatea sprijiniri ... Xorfus Xorfus Constituirea unui grup infractional in modalitatea sprijiniri prev de art 367 alin 1 si alin 2 din c.penal Complicitate la contrabanda calificata PREV DE Art ... (vezi toată discuția)
Constituirea unui grup organizat in modalitatea sprijiniri prev ... Gabriel20222 Gabriel20222 Constituirea unui grup organizat in modalitatea sprijiniri prev de art 367 alin 1 si 2 complicitate la comiterea infravtiuni de contrabanda calificata prev de ... (vezi toată discuția)