avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Activitate Udrea Alberto

Activitate Udrea Alberto



trandafir2 a scris:

Luati legatura cu un avocat sau cu un mediator care sa faca demersurile. Nu cauta solutii magice sau alte inventii. Achita suma catre societate/cazino, cu rugamintea catre ei, sa isi retraga plangerea, caz in care dosarul penal se va clasa inainte sa fie trimis in instanta. In felul asta iti rezolvi problemele.

Dacă sunt chemat la poliție, in calitate de suspect.. si o sa fiu de acord sa achit toată suma, v.or merge mai departe demersurile ? Sau se va opri aici ? Adică încă este timp sa își pota retrage plângerea cei de la cazino?
In urma cu 3 ani am lucrat la un cazino unde am ieșit lipsă cu 14000 de lei. Nu mai am alte antecedente.. eu eram student atunci, lucram ca sa îmi pot plăti facultatea. Am fost înșelat de una dintre persoanele de acolo, acea persoana frecventa des locul..a facut și probleme cazinoului, spărgând câteva aparate. Ulterior am plecat de la acel loc de munca, ei încetându.mi contractul de munca. Recent am primit citație telefonică de la un polițist care m.a înștiințat ca sunt chemat sa dau o declarație ca și suspect in cadrul acuzatiei de lipsa in gestiune frauduloasa. Eu vreau sa achit aceasta suma.. chiar dacă nu am beneficiat de ea. Dar problema este ca eu voiam sa dau la școala de poliție, de unde as ieși agent de poliție. O sa mai pot da la școala de poliție?