avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate jackducu

Activitate jackducu

MULTUMESC DE AJUTOR
Buna ziua. Am o problema cu umezeala si condensul peretilor dinspre localul comercial nefolosit de alaturi. explic: Am cumparat acest apartament (2 camere) in urma cu 2 ani iar acest local a fost parte din apartament (3 camere) in urma cu 10 ani . Peretii sunt unu din beton(150mm grosime) iar celalalt din BCA(100mm grosime) ambii fiind izolati cu polistiren pe interior (in apartament) . Problema e ca orice mobilier pun pe acel perete imi produce o umezeala care la randul ei daca nu este stearsa , duce la mucegai. umezeala in apartament o mentin in 50% folosind desumidificator dar dupa dulapuri nu are efect daca nu las o distanta de o palma (lucru care imi reduce spatiul si reduce trecerea pe langa). Am vb cu proprietarul localului , dar nu pare interesat de problema (continua sa puna anunturi de chirie). Usa localului e subreda si nu ofera o izolatie fata de zero grade care sunt la afara. Intrebarea este la cine va trebui sa apelez ? sau cu cine sa discut problema , mai departe?
Are proprietarul localului vreo obligatie de izolare fata de mine? localul pare abandonat de 10 ani desi exista proprietar
Multumesc