Pai si daca m as prezenta cu un avocat, avand in vedere ca am si unele lucruri care zic eu ca se considera reabilitare nu as avea sanse mai mari ca judecatorul sa accepte cererea DIICOT? Multumesc pentru raspuns.
Salut am si eu o nelamurire, in vara lui 2019 am fost prins de poliție la festivalul de muzica SUNWAVES impreuna cu alți 2 avand asupra noastra fiecare cate 2 comprimate de MDMA in scopul consumului propriu. Am fost si am dat declaratii la procuror in vara lui 2020, iar acum o luna am primit prin poșta o ordonanța prin care procurorul dispune renunțarea la urmarirea penală date fiind imprejurarile, faptul ca nu aveam antecedente penale etc.
Am fost chemat acum o saptamana la tribunal pentru decizia judecatorului dar nu mi a spus nimic concret. Totodata tin sa mentionez ca eu am fost singurul din cei 3 care s a prezentat, a platit cheltuielile judiciare si a depus chitanta la grefierul DIICOT. Dosarul avand acum ca obiect pe site-ul tribunalului confirmare renuntare urmarire penale art. 318 alin. 12 + art. 315 CPP.
Tot pe site apare,ceea ce judecatorul nu mi a transmis atunci si nici prin posta inca nu am primit nimic, ca document : Incheiere - Amanare initiala a pronuntarii pana la 27.01.2022, banuind ca am fost citat sa ma prezint iar la tribunal in data respectiva. Astept sa ma duc sa vad care i treaba, dar voiam sa va intreb daca mai este vreo șansa sa fiu condamnat chiar si cu amenda penală(fapt care mi ar aparea in cazier) dat fiind faptul ca eu mi am indeplinit obligatiile si deja am platit cheltuielile judiciare, precum si depunerea chitantei. Tin sa mai mentionez ca psihologul ANTIDROG nu a considerat ca este nevoie sa ne introduca intr un program de reabilitare . Va intreb deoarece daca voi avea cazierul patat sunt sanse mari sa fiu dat afara de la munca. Si pe langa asta credeti ca e nevoie sa merg de data aceasta cu un avocat la urmatoarea infățișare ? Multumesc anticipat si as aprecia enorm daca as putea primi un raspuns util. Va doresc o zi buna tuturor.