avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaa05

Activitate Mihaa05

ManoleGorrell a scris:

Multumesc foarte mult pentru informatii si efortul de a imi raspunde! M-ati ajutat enorm, voi citi cu siguranta legislatia si regulamentul. O zi frumoasa sa aveti!

Bună ai reușit sa faci ceva, care au fost pașii mai exact? Sunt in aceeași situație.
Buna seara, ce cod Caen trebuie pentru producția de produse cosmetice ( pentru par: șampon, balsam, tratament), produsele vor avea in ingrediente uleiuri presate la rece si uleiuri esențiale. Mulțumesc!
Răspuns la discuția Amenda formular PLF

Alex2405 a scris:

" Consider actul sanctionator ca fiind lipsit de legalitate, sens pentru care solicit concursul instantei de judecata in vederea anularii sale , cat si restituirea sumei platite in baza acestuia ."

Ar fi OK aceasta formulare , cum am spus si m-ai sus vreau sa-mi recuperez cei 1000 de lei (daca am castig de cauza)

Este ok formularea, sa atașezi și copie de pe chitanța.

titt a scris:

Buna ziua, daca intrati in poseseia unui model de contestatie va rog sa o incarcati si pe forum si noi suntem in aceeasi situatie

Am atașat model pe forum.
Model contestatie pv amenda PLF
[ link extern ] /
@Andrei2022

Și eu am fost fizic la DSP Arad și am vorbit cu doi inspectori, ambii mi-au dat același răspuns ca ei nu au ce sa facă și că trebuie făcută contestație în instanță.

GASMANEA a scris:

Am notificat STS pt ca nu mai pot accesa din aplicatie formularul PLF . Acum......astept!

Poți sa aștepți mult și bine răspunsul celor de la STS, azi mi-a spus o tipă de la DSP că cei de la STS șterg plf-urile după 15 zile de când le-ai completat.
Model de plângere contravențională împotriva amenzilor pentru necompletarea formularului la intrarea în țară:
[ link extern ] /

Andrei2022 a scris:

Buna ziua.
In data de 13/01/20222 am primit și eu amenda de 2000 lei de la DSP Cluj.
Am încercat sa sun la DSP dar fără rezultat.
Azi m-am deplasat la sediul DSP si cu bunăvoința unei doamne jurist am rezolvat problema.
A trebuit sa demonstrez ca am completat formularul in maxim 24 ore înainte de a intra in țara.
Mi-au anulat procesul verbal si am primit anularea pe mail

Buna ziua, și eu am fost la DSP pentru clarificări și mi-au spus ca doar instanța poate anula un pv contravențional. Cum v-au cerut sa demonstrați ca l-ați avut completat?