avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Activitate Newperson

Activitate Newperson

Iar cu timpul normal ca o sa-mi găsesc un loc de munca, dar acum chiar nu am cu cine sa las copilul , să crească puțin sa înțeleagă, el este foarte atașat de mine. Nu stau la oraș sa-l pot da la o creșă. Stau la țară și nu este atât de simplu.
Tot ce face , face din rea credinta și eu sa stau cu mâinile în sân sa vad cum își bate joc de copilul lui ? Ce dă Dumnezeu dacă judecătorul crede ca este mai bine la tata care nu are nici măcar unde sa stea , sta în Italia cu chirie pentru ca nu este casa lui, foarte bine. În România are doar o casa care stă să cadă atât.
Din cauza lui acest copil nu are alocație, nu are dreptul la tichete de grădiniță, la indemnizație, la nimic . De ce? Cât sa mai stau asa ? Chiar nu ma poate ajuta nimeni?
Nu stam în casa lui deoarece el nu are o casa de locuit , are o ruină, stau în casa mamei mele , locuiesc cu mama mea , el nu se implică și nu s-a implicat deloc în creșterea lui , copilul are 4 ani, el nu-l vrea pe copil și dacă l-ar castiga nu-l vrea pentru el , îl dă surorii lui sa-l crească. Și cum sa stau în banca mea doar pentru faptul ca nu am un loc de munca ? Cu ce bani sa-l cresc? Copilul trebuie dus la grădiniță, hrănit cine sa aibă grija de el? Mama mea nu poate pentru ca este bolnavă.
Și cum adică sa-l cresc cu 350 de lei? Soțul meu lucrează în Italia cu acte în regula. Îi ia și alocatia copilului de acolo și nu mi-o dă nici măcar pe aia. Unde este corectitudinea?
Înțeleg dar eu nu-mi permit , nu am niciun venit , nu am cu ce sa plătesc un avocat și nici măcar cheltuielile de judecata , eu vreau să plătească el și dacă vrea și divorț foarte bine. Pe mine ma interesează pensia alimentara și de întreținere restul vor veni pe parcurs, putem divorta și la notar. Vreau sa știu cât costa taxa de timbru sa vad dacă îmi permit . Atât. Mulțumesc!
Bună ziua , cât costa taxa de timbru sau ce cheltuieli trebuie sa achit pentru a-mi da soțul în judecata pentru plata pensiei alimentare datorata copilului nostru? Mulțumesc!