avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Activitate Isabela Stefanita

Activitate Isabela Stefanita

Multumesc pentru raspuns!
Bună ziua! Va rog daca imi puteți spune ce pasi trebuiesc urmați după achitarea unei sulte stabilite printr-o hotărâre judecătorească pentru ieșirea din indiviziune și obținerea declarației de primire a banilor. Stiu ca primul lucru care trebuie făcut este de a se merge la administrația financiară pe raza căreia se află apartamentul, pentru modificare rol . Ce mai urmează apoi pentru că procedura sa fie finalizata ? Multumesc !
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos. In notificare am cerut și prezența la notariat pentru declaratia de primire a banilor și a fost de acord.
Va multumesc mult domnule avocat pentru promptitudinea răspunsului. Eram îngrijorate ca timpul trece. Astăzi am primit raspuns din partea avocatei ei și ni s-a comunicat contul bancar pentru achitare.Va multumesc inca o dată.
Bună ziua! Va rog, am o intrebare în legătură cu sulta pe care eu și sora mea în calitate de parate, trebuie să o achitam în urma unei hotărâri definitive dintr-un proces de partaj judiciar. Sulta trebuie achitată in termen de 3 luni de la rămânerea definitivă a hotărârii Problema este ca reclamanta- cea de a treia sora , se ascunde ( am auzit ca ar fi plecată din tara) .Tot ce am putut face, este sa ii trimitem o notificare prin care o anuntam , ca noi dorim să achitam sulta în termenul stabilit, la adresa ei de domiciliu in cartea de identitate și a noastră totodată, dar ea nu locuiește aici ( de fapt de la emiterea CI nu a locuit decât 3 luni, asta in termen de 5 ani dela emiterea ei) și alta notificare tot prin recomandată cu confirmare de primire către cabinetul avocatei care a reprezentat-o în proces. La adresa de domiciliu sigur nu are cum sa ridice notificarea, dar dacă nici avocata ei nu ne răspunde pentru a ne comunica un cont bancar sau o altă modalitate legală de achitare a suitei, ce este de făcut, ca noi să putem să încheiem această procedură de achitare în termenul legal stabilit de către instanța? Si cum putem obține o declarație notariala prin care se arată că achitam suma de bani ? Va multumesc și aștept cu interes , indrumarile dvs. pentru a rezolva această ( ciudată) problemă, prin care să ceară achitarea suitei, dar ea să se ascundă!