Bună ziua! Va rog daca imi puteți spune ce pasi trebuiesc urmați după achitarea unei sulte stabilite printr-o hotărâre judecătorească pentru ieșirea din indiviziune și obținerea declarației de primire a banilor. Stiu ca primul lucru care trebuie făcut este de a se merge la administrația financiară pe raza căreia se află apartamentul, pentru modificare rol . Ce mai urmează apoi pentru că procedura sa fie finalizata ? Multumesc !
Va multumesc mult domnule avocat pentru promptitudinea răspunsului. Eram îngrijorate ca timpul trece. Astăzi am primit raspuns din partea avocatei ei și ni s-a comunicat contul bancar pentru achitare.Va multumesc inca o dată.
Bună ziua! Va rog, am o intrebare în legătură cu sulta pe care eu și sora mea în calitate de parate, trebuie să o achitam în urma unei hotărâri definitive dintr-un proces de partaj judiciar. Sulta trebuie achitată in termen de 3 luni de la rămânerea definitivă a hotărârii Problema este ca reclamanta- cea de a treia sora , se ascunde ( am auzit ca ar fi plecată din tara) .Tot ce am putut face, este sa ii trimitem o notificare prin care o anuntam , ca noi dorim să achitam sulta în termenul stabilit, la adresa ei de domiciliu in cartea de identitate și a noastră totodată, dar ea nu locuiește aici ( de fapt de la emiterea CI nu a locuit decât 3 luni, asta in termen de 5 ani dela emiterea ei) și alta notificare tot prin recomandată cu confirmare de primire către cabinetul avocatei care a reprezentat-o în proces. La adresa de domiciliu sigur nu are cum sa ridice notificarea, dar dacă nici avocata ei nu ne răspunde pentru a ne comunica un cont bancar sau o altă modalitate legală de achitare a suitei, ce este de făcut, ca noi să putem să încheiem această procedură de achitare în termenul legal stabilit de către instanța? Si cum putem obține o declarație notariala prin care se arată că achitam suma de bani ? Va multumesc și aștept cu interes , indrumarile dvs. pentru a rezolva această ( ciudată) problemă, prin care să ceară achitarea suitei, dar ea să se ascundă!