avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate RolyBya

Activitate RolyBya

Buna ziua! Pot da in judecata pt pensia alimentare daca inca nu am divorțat de soț? Specific, cresc singura copii....
Va multumesc din suflet pt raspuns!

Am inteles!!! Va multumesc!!

Deja soacra'mea este moarta, nu mai poate schimba nimic!!! Iar inainte sa moara a facut contract doar pe numele sotului !!! CONTRACT DE DONAȚIE ( titul contractului) ... iar contractul este facut de 2 ani, iar eu traiesc in acea casa de 17 ani ...
Buna ziua!! Am o problema grava... sunt casatorita de 17 ani si am 2 copii minori!! Locuiesc in casa sotului, dar binenteles timp de 17 ani am refacut casa in totalitate , precizez ca doar eu am muncit in acest timp( 6 ani in strainatate) .... problema mea este , ca acum 2 ani soacra'mea a facut actele pe casă doar pe numele lui ( prin donatie) ... pana acuma 2 ani , casa era mostenirea lui soacra'mea de la parintii dumneaiei.... Intrebarea mea este : la divort mai am dreptul la partaj ( fiind doar numele soțului in acte) ?? Am 2 copii minori si nu am unde sa plec, toti banii mei i-am investit in casa!! Va multumesc anticipat!!!