Doresc sa va intreb daca este trafic in forma continuata sau nu. Unde ma pot documenta pt a afla raspuns la aceasta intrebare ? Mentionez ca am vandut un gram de mdma si atat ( mai mult i l-am procurat pentru ca nu am castigat bani). NU exista alte acuzatii martori sau cumparatori tranzactii . In casa mi s au gasit alt tip de droguri.
Dosarul este unul foarte subtire .
Va rog ,. Imi puteti recomanda un avocat specializat pe droguri in Bucuresti?
Este sau nu forma continuata a Trafiicului de droguri de mare risc? Buna ziua sunt acuzat de trafic de droguri de mare risc in forma continuata . In luna august2021 am vandut un gram de mdma(mare risc) unei cunostiinte. In luna ianuarie 2022 politia mi-a facut o perchezitie si a gasit in casa mea 10 gr cocaina ascunse neportionate care erau pentru consum propriuz . Nu exista alte declaratii la dosar si nici alti martori . Sunt acuzat decat de aceste 2 acte materiale. Procurorul a decis sa ma trimita in judecata pentru trafic de droguri de mare risc in forma continuata . Intrebarile la care va rog sa imi raspundeti sunt : cum vi se pare dumneavoastra ? Este sau nu forma continuata ? Judecatorul poate consemna ca nu este forma continuata ? De ce procuorul spune ca e continuata ? Va multumesc
Credeti ca am sanse la o pedeapsa cu suspendare ? Am loc de munca,Sunt it-ist , sunt administratorul unei firme de webdesign , nu am antecedente penale .
Mentionez ca dosarul este in Bucuresti.