Psihosex a scris:
Buna, lipsa antecedentelor e buna, dar depinde si ce pretentii poate avea pagubasul.. Sincer, sunt uimit ca "ati platit banii la politie" si nu inapoi pagubasului, nu am mai auzit asa ceva! Ati primit chitanta pe cei 1600 platiti politiei ?!..
Cred ca pana la judecator, trebuie sa studieze dosarul si sa va audieze, probabil, si un procuror, care sa isi dea cu parerea cat de periculos sunteti dpdv social.. Faptul ca ati recunoscut vinovatia si ati platit paguba e ok, depinde, poate decide procurorul ca e de inteles, ca ati fost baut si ati gresit, desi, normal era sa va imprumutati, daca aveati probleme financiare.. Trebuie sa va asteptati sa puteti da peste un procuror rau, sau unul bun, nimeni nu va poate garanta asta..
Dar, aveti totusi sanse pozitive, daca ajungeti in instanta, sa va condamne cu o perioada scurta cu suspendare, si supraveghere, pe 2 ani..
Inchisorile sunt pline, si costa mai mult sa fiti incarcerat, decat liber si muncitor.. plus riscul sa va imbolnaviti in inschisoare de diferite afectiuni..
Sa va mai asteptati si sa va intrebe cum de ati avut sa platiti banii inapoi, sau erau aceiasi bani ?!.. Daca de la locul de munca puteti obtine o caracterizare pozitiva, v=ar putea ajuta, intr-o anumita masura.. depinde, repet, de procuror si ce decide acesta, in urma studiului dosarului.. Mai puteti primi si o condamnare la munca in folosul comunitatii..
Cu pagubasul ati vorbit, a primit banii inapoi ?!.. Ati incercat sa ii explicati tot, si sa il rugati sa isi retraga plangerea ??!
Ca oricum si politistii si justitia sunt ff aglomerati..
Incercati sa ganditi pozitiv, mergeti si pe la biserica, si sa speram ca totul va fi bine, DAR NU MAI BETI ATAT DE MULT, NICIODATA!!!
Buna, mulțumesc pt răspuns. Păgubașul este o cunoscuta cu care am fost in club împreuna. Am vorbit cu ea, mi-am cerut scuze, a spus ca ma iartă. Am primit chitanța pe banii ce am înapoiat, polițistul a spus ca ii va da fetei înapoi banii. Ea nu poate sa retragă plângerea a spus polițistul, pentru ca e furt calificat pt ca a fost noaptea, nu furt normal. Cu banii m-a ajutat fratele meu.