avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Activitate Anktty

Activitate Anktty

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va dau intru totul dreptate, eu m-am implicat singura in gospodariile casei si stiu ca nu doar aportul financiar conteaza. Imi doream doar sa scap de tatal copilului, dar se pare ca vom ramane pe drumuri. Nu putem beneficia nici de Anl, nici de social. Si nici prin instante nu am posibilitatea sa umblu avand in vedere situatia celui mic. Stiu ca facand contract de donatie fiului cel mare, tot tatal va fi beneficiarul bunurilor, cel putin pana la varsta majoratului.
Va multumesc mult pentru răspunsuri/sfaturi!
Ok, multumesc mult pentru răspunsuri! Se pare ca situatia e mai complicata decat as fi crezut. Voiam sa-i facem contract de donatie fiului cel mare si ramanea sub tutela tatalui, pt ca sincer, nu m-as putea descurca cu ambii copii, avand in vedere situatia celui mic. Eu nu am adus niciun aport financiar la acest imobil si prefer sa ma lipsesc de el. Ma gandeam ca m-ar fi putut proteja legea 448..
Bună seara! Eu si sotul meu suntem proprietarii unei case. Urmeaza sa divortam, iar împreună avem 2 copii minori, unul din el fiind incadrat in grad dehandicap grav. Eu doresc sa renunt la tot ceea ce mi s-ar cuveni in urma casatoriei si vreau sa depun dosar pentru o locuinta anl. Problema e ca legea zice ca trebuie sa dau o declaratie notariala cum ca nu sunt propritar si nici nu am avut proprietati. Dar eu renunt la tot, nu vreau niciun partaj. Credeti ca as avea sansa la o locuință anl, avand in vedere ca fiul cu dizabilitati va ramane in ingrijirea mea?