avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate rhadoo194

Activitate rhadoo194

Buna Seara

Am avut avocat de la inceputul cazului
În baza art. 396 alin.(1) ?i (2) C.proc.pen. rap. la art. 335 alin. (1) C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. (10) C.proc.pen., condamnă pe inculpatul la pedeapsa de 9 luni închisoare pentru săvâr?irea infrac?iunii de conducere a unui vehicul conducere a unui vehicul fără permis de conducere . În baza art. 396 alin.(1) ?i (2) C.proc.pen. rap. la art. 336 alin. (1) C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. (10) C.proc.pen., condamnă pe inculpatul la pedeapsa de 1 (un) an închisoare pentru săvâr?irea infrac?iunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. În baza art. 38 alin. (1) ?i art. 39 alin. (1) lit. b) C.pen., aplică pedeapsa cea mai grea, de 1 (un) închisoare, la care adaugă un spor de 3 luni, respectiv o treime din pedeapsa de 9 luni închisoare, în final aplică o pedeapsă rezultantă de 1 (un) an ?i 3 luni închisoare. În baza art. 91 C. pen., dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere ?i stabile?te un termen de supraveghere de 2 ani, conform dispozi?iilor art. 92 C. pen. În baza art. 93 alin. (1) C.pen. pe durata termenului de supraveghere,

C.proc.pen., obligă pe inculpat la plata sumei de 600 de lei (400 de lei din faza urmăririi penale ?i 200 lei din faza judecă?ii) cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. În baza art. 274 alin. (6) C.proc.civ., cheltuielile cu onorariul apărătorului din oficiu, în cuantum de 400 de lei (delega?ie seria DB nr. 4131/09.12.2021) rămân în sarcina statului. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei.

AM avut urmatoarea sentinta si am o nelamurire :

Am avut un avocat angajat iar la sfarsit scrie : ., cheltuielile cu onorariul apărătorului din oficiu, în cuantum de 400 de lei

de ce mi s-a desemnat avocat din oficiu sau care este cauza ?