As vrea sa sesizez ITM îmi cere un cont și un cod daca exista o alta posibilitate as vrea sa știu iar cale de mediere care ar fi aceea daca ar fi după el nu mi ar mai da banii niciodată,Lasand asta la o parte am nevoie de acea hârtie că mi am încheiat contractul cu el cum sa fac
Buna ziua,pe 4.01.2022 firma unde lucram s a închis adică patronul având două locații ,cea unde lucram eu s a închis.Fostul patron a rămas să mi plătească anumite drepturi cum ar fi concediu pe anul trecut și altele.Mentionez că nu mi am dat demisie sau am ceva la mana că ne am încheiat contractul.El refuza să răspundă la tel că sa mi de-a banii și acea hârtie că ne am terminat activitatea.Ulterior eu găsind alt loc de muncă dar la fel îmi cer anumite acte de la locul anterior de munca ,eu lucrând cu carte de munca.Ce am de făcut în această situație.Va rog să mă ajutați cu un răspuns.Va mulțumesc anticipat
Nu incerc să mă sustrag de la neplata pentru că oricum nu este o sumă mare și am avut oprire pe salariu iar în acel cont intra decat alocația copilului și totuși acest răspuns am primit de la banca orice cont aveți pe numele dvs se blochează.
Vreau sa va spun că deja am alocația pe numele meu și mi ai pus proprie pe cont și trebuie să o deblochez in fiecare luna,când am sunat la banca și le am spus că nu au voie mi a zis că așa sunt regulile băncii,vreau să menționez că eu am lucrat până pe 4.01.2022 și mi se oprea din salariu.as dori un cont pe numele băiatului că soțul meu lucrează în străinătate pentru a ne trimite bani și voiam să știu dacă mi se oprește din bani.va mulțumesc mult
Daca deschid un cont bancar pe numele fiului meu menționând că are 14 ani și eu am proprie pe salariu îmi poate afecta banii din cont,eu acum nu mai lucrez dar când aveam serviciu aveam și oprire pe cardul de alocație și mi se oprea și din salariu.va mulțumesc anticipat.