avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,pe 4.01.2022 firma unde lucram s a închis, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,pe 4.01.2022 firma unde lucram s a închis, adică patronul ...

Buna ziua,pe 4.01.2022 firma unde lucram s a închis adică patronul având două locații ,cea unde lucram eu s a închis.Fostul patron a rămas să mi plătească anumite drepturi cum ar fi concediu pe anul trecut și altele.Mentionez că nu mi am dat demisie sau am ceva la mana că ne am încheiat contractul.El refuza să răspundă la tel că sa mi de-a banii și acea hârtie că ne am terminat activitatea.Ulterior eu găsind alt loc de muncă dar la fel îmi cer anumite acte de la locul anterior de munca ,eu lucrând cu carte de munca.Ce am de făcut în această situație.Va rog să mă ajutați cu un răspuns.Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:22, 13 Februarie 2022
Puteti :
- sesiza ITM-ul;
- promova o acțiune în instanță
sau
- puteti apela la mediere.
As vrea sa sesizez ITM îmi cere un cont și un cod daca exista o alta posibilitate as vrea sa știu iar cale de mediere care ar fi aceea daca ar fi după el nu mi ar mai da banii niciodată,Lasand asta la o parte am nevoie de acea hârtie că mi am încheiat contractul cu el cum sa fac
Sesizarea la ITM nu va cere un cont și cod.

Se poate depune în format fizic, la sediile ITM, sau în format electronic, prin e-mail, fax.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca la negru,plata nuuuuuuu daniela_b daniela_b Buna seara, Anul ce a trecut am lucrat la o firma de taxi iar in septembrie am plecat, In luna decembrie o fosta colega ma contactat si mi-a spus daca nu ... (vezi toată discuția)
Urgent, concediata fara salariu andreaelena andreaelena buna ziua am si eu o mare problema am fost anuntata pe data de 2 ianuarie sa nu ma mai duc la munca ca au inchis firma cu data de 31 decembrie 2015 si ca m-au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - probleme la locul de muncă GabrielCapita GabrielCapita Am lucrat ca lucrator bucatarie o perioada de 3 luni la restaurant , a venit pandemia am stat o luna in somaj tehnic din cauza comportamentului neadecvat a ... (vezi toată discuția)