Buna seara,
Multumesc frumos pentru raspunsul rapid.
Se pare ca nu pot sa dau in judecata CNAS pentru ca angajatorul a invocat stagiul de cotizare mai mic de 6 luni, in ultimul an pana la data internarii. Daca asa este legea, exista o posibila cale de atac, avand in vedere faptul evenimentul a avut loc fara voia mea iar plata contributiei a fost facuta la zi pe perioada angajarii?
In anul 2020 m-am angajat la o alta companie dupa o perioada de pauza de 7 luni, pauza cauzata in mare parte de pandemia de COVID.
M-am angajat la noua companie pe 18 Mai 2020 dar pe 14 Septembrie 2020 am suferit o operatie de hematom subdural, la cap, aparut neasteptat. Am fost in convalescenta aproape 5 luni, perioada in care nu mi s-a platit Concediul Medical, desi compania la care lucram avea platile la CAS la zi. Desi operatia a fost o urgenta aparuta peste noapte, nu a fost inregistrata ca urgenta pentru ca am fost internat prin Policlinica, eu fiind inconștient la acel moment.
Ce sanse am sa-mi recapăt drepturile mele de asigurat. Mentionez faptul ca in ultimii 20 de ani de activitate, pana la data internarii, nu am avut nici o zi de concediu medical, lucru care se poate verifica. Multumessc pentru ajutor.
Dan