avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Activitate CMDAN

Activitate CMDAN

Buna seara,
Multumesc frumos pentru raspunsul rapid.
Se pare ca nu pot sa dau in judecata CNAS pentru ca angajatorul a invocat stagiul de cotizare mai mic de 6 luni, in ultimul an pana la data internarii. Daca asa este legea, exista o posibila cale de atac, avand in vedere faptul evenimentul a avut loc fara voia mea iar plata contributiei a fost facuta la zi pe perioada angajarii?
In anul 2020 m-am angajat la o alta companie dupa o perioada de pauza de 7 luni, pauza cauzata in mare parte de pandemia de COVID.
M-am angajat la noua companie pe 18 Mai 2020 dar pe 14 Septembrie 2020 am suferit o operatie de hematom subdural, la cap, aparut neasteptat. Am fost in convalescenta aproape 5 luni, perioada in care nu mi s-a platit Concediul Medical, desi compania la care lucram avea platile la CAS la zi. Desi operatia a fost o urgenta aparuta peste noapte, nu a fost inregistrata ca urgenta pentru ca am fost internat prin Policlinica, eu fiind inconștient la acel moment.
Ce sanse am sa-mi recapăt drepturile mele de asigurat. Mentionez faptul ca in ultimii 20 de ani de activitate, pana la data internarii, nu am avut nici o zi de concediu medical, lucru care se poate verifica. Multumessc pentru ajutor.
Dan