Buna seara , in urma cu o saptamana am cumparat o masina de la un domn. Acesta mi a zis la telefon de fata cu alti doi prieteni a mei ca are toate actele valabile la masina. Am mers sa cumpar masina , tot ce cei doi prieteni si ne am intalnit in parcare la un OMV. El si acolo a spus ca are toate actele valabile , eu uitandu ma doar la asigurare . I am dat banii omului si a spus ca ne intalnim saptamana viitoare sa facem contractul si m a trecut doar pe talon ca “incredintata”. In oras la mine , in urma cu 2 zile am fost oprit de politie si acestia mi au aratat ca data itp-ului este modificata cu marcarul si ca acesta este expirat din Decembrie. M a intrebat politistul daca eu am modificat si i am zis de mai multe ori ca nu si ca asa am primit talonul. Am primit amenda , politia a zis ca v a cerceta si ca e posibil sa se deschida dosare penale pentru ambii deocamdata ,pana la rezolvare. Eu i am depus plangere domnului ce mi a dat masina si vreau sa stiu ce se poate intampla in continuare si daca pot sa rezolv asta pana sa caut un avocat.
- eu am incercat pe whatsapp sa incerc sa il dau de gol prima data
Odata mi a zis ca itp ar trebuii sa fie valabil
Odata ca el stia ca era valabil
L am sunat si i am spus ca ne auzim la caz si cum sta treaba
Si a ras de mine
A doua zi mi a dat iar mesaj si a incercat sa facem amiabila (hai sa ne vedem sa rezolvam pana nu e mai rau) si am spus ca n am ce amiabila sa fac si ca ne vedem la proces . ( eu neavand contract inca cu el la masina semnat) m a sunat iar azi si mi a spus ca daca nu vin sa semnez ,da masina furata , ca are un chef major sa isi recupereze bunul asa dintr o data. Si i am zis ca ok sa o de a si ca ne auzim la prima infatisare a procesului.
Deci am avut martori peste tot , au auzit si tot ce am vorbit , au vazut si cand am dat banii pe masina , “afacerea “ a fost facuta si intr un loc public , am toate conversatiile cu el pe telefon cu amiabila , amenintarea ca da masina furata.
Se poaye rezolva cazul meu si sa mi dovedesc nevinovatia cu toate astea? Sau ce ar trebuii sa fac ? Pana vorbesc cu un avocat?