avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate Scallop

Activitate Scallop

Salutare tuturor,

Am o întrebare cu privire la instalarea camerelor de supraveghere în curtea mea și sper că puteți să mă ajutați cu informații legale. Intenționez să montez camere de supraveghere pentru a-mi proteja proprietatea și pentru a-mi asigura siguranța. Cu toate acestea, am observat că direcționarea acestor camere ar putea acoperi o parte a curții vecinului meu.

Aș dori să știu dacă este legal să instalez camerele de supraveghere în această configurație, având în vedere că ar putea bate spre curtea vecinului. Am înțeles că dreptul la intimitate este important și nu doresc să încalc vreo lege sau regulament în procesul de protejare a proprietății mele.

Apreciez orice sfat sau clarificare legală cu privire la această situație.

Vă mulțumesc anticipat pentru timpul acordat și pentru răspunsurile voastre experte!
Salutare,

Am o problemă cu vecinul meu de la casă și aș dori să obțin unele informații legale referitoare la situație. Vecinul meu organizează grătare în mod frecvent, iar mirosurile care rezultă mă deranjează considerabil. Mă întreb dacă există vreo lege sau regulament local care să abordeze această problemă și dacă are dreptul să facă grătar în curtea sa, afectând astfel calitatea aerului din jurul casei mele.

Aș aprecia orice informație legală sau sfaturi în legătură cu acest aspect.

Mulțumesc anticipat pentru ajutorul acordat!