avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salutare, Am o problemă cu vecinul meu de la casă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salutare, Am o problemă cu vecinul meu de la casă și aș dori ...

Salutare,

Am o problemă cu vecinul meu de la casă și aș dori să obțin unele informații legale referitoare la situație. Vecinul meu organizează grătare în mod frecvent, iar mirosurile care rezultă mă deranjează considerabil. Mă întreb dacă există vreo lege sau regulament local care să abordeze această problemă și dacă are dreptul să facă grătar în curtea sa, afectând astfel calitatea aerului din jurul casei mele.

Aș aprecia orice informație legală sau sfaturi în legătură cu acest aspect.

Mulțumesc anticipat pentru ajutorul acordat!

Alte discuții în legătură

Gratar langa bloc, pe domeniu privat fabbydesign fabbydesign buna ziua. am o intrebare va rog, am cumparat un apartament in bloc nou, iar terenul din jurul blocului este privat si fiecare vecin are o cota parte din ... (vezi toată discuția)
Gratar la parterul blocului doctorATU doctorATU Locuiesc la et 1 al unui bloc cu 3 etaje dintr-un complex rezidential; apartamentul de la parter are gradina de 3X3 m2 in care vecinul si-a amplasat un gratar ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de gratar! marasescuc marasescuc Buna ziua, Imi cer scuze in primul rand daca nu este topicul unde trebuie sa postez aceste intrebari. Stau la curte si avand in vedere ca a venit \"vara\" ... (vezi toată discuția)