avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Activitate spviorel

Activitate spviorel

gi-jane2 a scris:

,as dorii sa incheiam ,pe linga divort si un act aditional prin care ma oblig,sa-i achit sotiei mele suma de 700 lei lunar+utilitatile apartamentului in care locuieste(curent,gaze)

Acum s-a schimbat situația,sotia depune divortul la judecatorie si doreste o anumita suma,pentru intretinerea sa

in primul mesaj voiati sa contribuiti, de ce v-ati razgandit ?

Nu a mai vrut sa mergem la notar, ca nu a avut încredere.
Va mutumesc!!! Acum s-a schimbat situația,sotia depune divortul la judecatorie si doreste o anumita suma,pentru intretinerea sa,motivând ca este bolnava,are pensia minima pe economie si ca din cauza mea s-a imbolnavit.În cazul de față,are tulburari psihice,depresie,etc si toate astea spune ca eu i le-am provocat,pentru asta ar vrea o suma de bani cu care sa contribuii toata viata. Se poate asa ceva??
Buna seara!!! Eu si sotia intentionam sa introducem actiune de divort prin intermediul unui birou notarial. Avand in vedere faptul ca sotia mea are pensia minima pe economie si pe viitor,conditiile de intretinere sunt mult mai mari ca pensia si pentru a nu-miimplica fiica la diferite costuri legate de intretinerea mamei sale,as dorii sa incheiam ,pe linga divort si un act aditional prin care ma oblig,sa-i achit sotiei mele suma de 700 lei lunar+utilitatile apartamentului in care locuieste(curent,gaze) si vreu sa stiudaca este posibil. In speranta unui raspuns concludent,va multumesc anticipat.