avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate Daniel.W

Activitate Daniel.W

Au spus ca sa schimbat incadrarea din suspect in inculpat si asteapta raspuns de la procuror

Mihăilă Sebastian a scris:

Puteti face o cerere prin care sa solicitati sa vi se comunice (1) stadiul cercetarilor, (2) actele de cercetare penala intreprinse pana la acest moment si (3) daca in cauza a fost dispusa o solutie.

Buna ziua , anul trecut am cumparat o pusca neletala cu aer comprimat categoria C3 (4,5cal.) din Germania ,am avut autorizatie de procurare arma valabila , acest tip de arma este la libera circulatie pe teritoriul uniunii europene in afara de Romania , la trecerea frontierei am prezentat arma si autorizatia de procurare pentru verificari , cand am ajuns acasa m-am prezentat la serviciul de arme si munitii pentru inregistrarea armei, cand am ajuns acolo cei de acolo mi-au confiscat arma si mi-au facut dosar penal pentru contrabanda ca cei de la vama nu au completat autorizatia de procurare ,si nu am avut acord prealabil de cumparare din alta tara , de un an astept sa se solutioneze , ce se poate face ? Multumesc