Buna ziua , anul trecut am cumparat o pusca neletala cu aer comprimat categoria C3 (4,5cal.) din Germania ,am avut autorizatie de procurare arma valabila , acest tip de arma este la libera circulatie pe teritoriul uniunii europene in afara de Romania , la trecerea frontierei am prezentat arma si autorizatia de procurare pentru verificari , cand am ajuns acasa m-am prezentat la serviciul de arme si munitii pentru inregistrarea armei, cand am ajuns acolo cei de acolo mi-au confiscat arma si mi-au facut dosar penal pentru contrabanda ca cei de la vama nu au completat autorizatia de procurare ,si nu am avut acord prealabil de cumparare din alta tara , de un an astept sa se solutioneze , ce se poate face ? Multumesc
Puteti face o cerere prin care sa solicitati sa vi se comunice (1) stadiul cercetarilor, (2) actele de cercetare penala intreprinse pana la acest moment si (3) daca in cauza a fost dispusa o solutie.
Au spus ca sa schimbat incadrarea din suspect in inculpat si asteapta raspuns de la procuror
Mihăilă Sebastian a scris:
Puteti face o cerere prin care sa solicitati sa vi se comunice (1) stadiul cercetarilor, (2) actele de cercetare penala intreprinse pana la acest moment si (3) daca in cauza a fost dispusa o solutie.